7 знака, че той ви изневерява емоционално


7 знака, че той ви изневерява емоционално
Снимка: iStock/Guliver

Повечето хора свързват изневярата основно с физическото, но не трябва да се подценяват и емоциите. Този тип афера може да бъде една от най-вредните и опасни неща за отношенията между двама души. При нея не винаги присъства сексът, макар в повечето случаи да е там. Тук става дума за емоционално обвързване и споделяне с третия човек. Често се оказва много дълбока връзка и е трудно човек да се откъсне от нея.

Има много причини, които могат да доведат до емоционална афера. Това са знаците, за които трябва да следите.

1. Неговият специален "приятел" е на първо място

Има напрежение помежду ви, като повечето спорове са заради третия човек в отношенията ви. Вниманието на партньора ви е фокусирано повече върху този "приятел" и той сякаш е по-важен за него, отколкото сте вие.

2. Не променя плановете си заради вас

В миналото, когато е имало възможност да прекарате хубаво време заедно, той никога не я е пропускал и е променял плановете си. Вече не е така. Неговите желания са на първо място и не прави компромиси.

3. Има повишен интерес към социалните мрежи

Ако преди рядко се е ровил в интернет и почти не е влизал в социалните мрежи, но сега го прави във всяка свободна минута, има проблем. Може би ще забележите, че той спира да пише в момента, в който влезете в стаята, защото със сигурност крие нещо.

ИЗНЕВЕРИ, КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО СЪС СЕКСА

4. Пази телефона си

Той не само използва повече телефона си, но също така го пази от вас. Трябва да имате едно на ум, ако е сменил паролата си или си е сложил такава.

5. Не споделя, както преди

Ако вашият партньор получава повече емоционално внимание от друг човек, може би ще забележите, че е станал по-студен и резервиран към вас. Може да спре да споделя за деня си, за проблемите си или за хубавите неща, които му се случват.

6. Отрича за своя специален "приятел"

Когато започнете да обсъждате този специален "приятел", той отрича и се отбранява. Може дори да ви критикува, обвинявайки ви, че си измисляте и само създавате проблеми. Един от сигурните знаци за емоционална изневяра е, когато започне да защитава този приятел дори при най-малкия негативен коментар по негов адрес.

7. Кара ви да се съмнявате в себе си

Всичките критики и начинът, по който обръща глава, когато говорите, могат да ви накарат да си мислите, че нещо не е наред с вас. Е, това не е истина. Той просто се опитва да скрие отношенията си с този "приятел", като ви манипулира и ви подтиква да мислите, че вие сте проблемът във връзката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама