Изневери, които нямат нищо общо със секса


Изневери, които нямат нищо общо със секса
Снимка: iStock/Guliver

Много хора са свикнали да вярват, че изневяра има само ако правите секс с друг човек. Но това далеч не е така. Дори да нямате физически контакт с друг, може да изневерите емоционално на любимия и да му причините силна болка. Определихме няколко типа:

1. Оплаквате се пред приятели 

Нормално е да споделяте с близките си приятели проблемите, които имате във връзката си, но ако постоянно се оплаквате и обсъждате дразнещите навици на половинката си, само задълбочавате проблема. По този начин не намирате решение, а положението става все по-сериозно. Вместо да се оплаквате, поговорете с любимия човек. Как бихте се почувствали, ако половинката ви прави същото, което и вие? Нещо повече, запомнете, че някои неща трябва да си останат само между партньорите. Споделянето с други хора е форма на предателство.

2. Мислите си за изневярата 

Ако мислите, че почти непознат човек може да запълни празнината във връзката ви, то положението е доста сериозно. Дори само мисълта за изневярата е погрешна. Ако прекрачвате границата и флиртувате с непознати, определено е време да поговорите с партньора си, защото в противен случай е възможно поведението ви да ви навлече много неприятности.

3. Имате тайни от партньора си 

Ако във връзката ви всичко е наред, не би трябвало да имате тайни помежду си. Щом не споделяте всичко, то значи правите нещо нередно. Доста често тайните са свързани с представители от противоположния пол. Нормално е да имате приятели, с които да прекарвате време, да си пишете и споделяте, но фактът, че криете това означава, че вършите нещо грешно.

4. Не се защитавате

Не мислите, че е нужно да защитите половинката си, когато друг човек говори зад гърба му. Ако любовта ви е истинска, трябва да бъдете един отбор. В противен случай публично показвате вашата незаинтересованост от половинката си.

5. Сънувате други мъже 

Ако това се случва рядко, не би трябвало да ви притеснява. Ако започва да се превръща в ежедневие, сънищата могат да бъдат наистина доста притеснителни. Ако сънувате един и същи мъж всяка нощ, вероятността да прибегнете към физическа изневяра е огромна. Препоръчваме ви да говорите с половинката си и да промените нещо в сексуалния си живот.

6. Предпочитате телефона си вместо половинката 

Голяма част от хората предпочитат да прекарват времето си пред телефона, вместо с човека, когото обичат. Това може да ви отдалечи емоционално от половинката ви и също се смята за вид изневяра. Все пак, ако ви е по-приятно да гледате в телефона си, отколкото да сте с любимия, замислете се за отношенията си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама
Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама