4 знака, че партньорът ви е опасно близо до изневяра


4 знака, че партньорът ви е опасно близо до изневяра
Снимка: iStock/Guliver

Дори да си мислите, че всичко е напълно наред във връзката ви, понякога нещата могат да изглеждат съвсем различно за половинката. Изневерите рядко идват като „гръм от ясно небе” и обикновено имат предистория. В случай, че забележите някой от тези 6 знака, имайте едно наум, защото партньорът ви може да е опасно близо до изневяра.

1. Активно крие телефона си

Защо той не иска да виждате телефона му? Какво ли може да изскочи на екрана? Дори и да не става дума за нещо уличаващо, самият акт на криене говори, че се случва нещо схематично, което би могло да „разклати лодката” на връзката ви.

2. Споделя твърде много с някоя колежка или приятелка

Емоционалните изневери са също толкова лоши, колкото и физическите. Ако използва друг човек от срещуположния пол за свой довереник и ви оставя в тъмното, има проблем. Честно казано, вие би трябвало да сте първият човек, с когото той да говори, когато се случи нещо добро или лошо. Но ако друга ви измества от това място, колкото и невинни да изглеждат отношенията им, не е добре.

ПИСМО ДО ВСИЧКИ ЕМОЦИОНАЛНО НЕДОСТЪПНИ МЪЖЕ

3. Разбирате от други хора за това къде и с кого е

Ако партньорът ви лъже за това колко често общува или се вижда с някого, тогава това може да е проблем. По принцип мъжете са склонни да прикриват случайни срещи или къси питиета, за да не драматизираме излишно. Но ако това стане норма и разбирате от трети лица за случващото се, определено е червен флаг.

4. Влагат повече усилия във външния си вид

Идва време, когато сте толкова дълго с един човек, че някак се чувствате комфортно каквото и да носите и както и да изглеждате. Но ако това рязко се промени за вашата половинка, трябва да се запитате кого се опитва да впечатли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама