Ето как мъжът казва "Обичам те" без думи


Ето как мъжът казва "Обичам те" без думи
Снимка: iStock/Guliver

Повечето господа не са бъбриви като жените и по-рядко намират правилните думи в специалните моменти. Но не си мислете, че мъжът до вас не ви обича само защото рядко ви го казва или никога не ви е казвал: "Обичам те!" Всъщност представителите на силния пол изразяват своите топли чувства чрез действия. Ето няколко начина, по които един мъж категорично показва любовта си към своята половинка

Гледа ви продължително

Понякога ви се струва, че той не може да свали очи от вас. Съзерцава ви продължително и се усмихва сладко. По всичко личи, че сте балсам за сетивата му и той не може да се насити на гледката.

Грижи се за вас

Той не би ви оставил да носите огромни торби или да вършите тежка работа. Опитва се да ви помага във всичко. Ако види, че се чувствате зле, ще предложи да ви направи чай или масаж. Това са все малки жестове, които показват, че човекът до вас ви обича.

8 ЗНАКА, ЧЕ СТЕ СРЕЩНАЛИ СРОДНАТА СИ ДУША

Винаги ви отделя време за разговори

Дори и мъжете да не са по приказките, ще остане да ви изслуша, когато нещо не е наред. Интересува се как е минал денят ви.

Докосва ви

И без да има видима причина, той търси физически контакт с вас. Докосва ръката ви, прегръща ви и ви целува. Играe си с косата ви или просто заравя лице в нея и се потапя в уханието ви.

Запознал ви е с приятели и близки

Ако е един мъж ви обича истински, той ще се радва да ви въведе в неговата среда. Ще ви представи пред роднини, приятели и колеги. Той се гордее с вас и с радост показва какво съкровище има до себе си.

АКО ТОЙ ПРАВИ НЯКОЕ ОТ ТЕЗИ 7 НЕЩА, ДОВЕРИ МУ СЕ

Говори за общото ви бъдеще

Ако все още сте в началото на връзката си и се чудите дали той има сериозни намерения към вас, то начинът му на говорене може да ви покаже. Ако партньорът ви крои в бъдеще да предприемете общи важни стъпки като съвместно съжителство, това е добър знак.

Търси ви

Знаем, че съвременните мъже са много заети, работят усилено и имат куп грижи. Но ако вашият човек намира време да ви се обади или да ви пише дори и в забързания си график, това също показва, че той ви обича. Очевидно вие сте най-важният фактор за него, неговата муза и стимул да е по-продуктивен.

Ревнува ви

Болезнената ревност безспорно е отровна за връзката. Но в малки количества ревността е нормално нещо и показва, че вашият партньор държи на вас и се страхува, че може да ви загуби.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама