Ако той прави някое от тези 7 неща, довери му се


Ако той прави някое от тези 7 неща, довери му се
Снимка: iStock/Guliver

В днешния суров свят много жени имат проблеми с доверието. Дали защото са били излъгани, или просто им е трудно да сложат вярата си в ръцете на друг човек, няма значение. Но вместо да издигате каменни зидове около сърцето си, огледайте се за някой от тези 7 знака и ако партньорът ви ги прави, то нямате причина за съмнение.

1. Посвещава ви своето време

Времето е най-недооценената форма на любов, така че когато той ви подари своето време, знайте, че можете да му се доверите със сърцето си. За разлика от всички други осезаеми неща, времето е най-крехкото, но съществено нещо. Пренебрегва приятели, работа, а понякога и семейство, ако имате нужда? Това е сигурен знак, че можете да разчитате на този човек!

2. Действията и думите му се припокриват

Страшно е когато някой успее да каже всички правилни неща, които сте искали да чуете. Но в крайна сметка думите са точно това – думи. Те отнемат най-малко усилия, особено когато ви се отдава да боравите с тях. Но ако той подкрепя думите си с действия, значи е безопасно.

30 НЕЩА ЗА ЛЮБОВТА, КОИТО НАУЧАВАШ ПРЕДИ 30

3. Приема чувствата си такива, каквито са

Има определени мъже, които не знаят как да се справят с уязвимостта и бягат, когато чувствата ви станат твърде сложни според техните разбирания. Но ако той приема вашите емоции такива, каквито са, това е признак на надеждност.

4. Отнася се с уважение

Бихте си помислили, че уважението идва естествено, но не е така. Ще разберете дали той ви уважава по отношение на начина, по който се държи с вас, независимо дали става дума за нещата, които казва или начина, по който показва любовта си.

5. Не съди вашето минало

Всички сме взели своя дял от болка и травми в миналото си. Ако човекът до вас не ви съди заради вашите грешни решения, бъдете сигурни, че не само имате партньор, но и приятел. Никога не можете да промените миналото, независимо какво правите, но винаги можете да бъдете по-добри в настоящето.

6. Той е търпелив и мил

Преди да дадете на някого сърцето си, проверете какъв човек е, когато е разочарован или ядосан. Наблюдавайте как се държи, когато не получи това, което иска. Търпелив ли е или веднага тръгва „с рогата напред”, нападайки точно там, където ще ви заболи?

5 МЪЖКИ КАЧЕСТВА, КОИТО ПРИВЛИЧАТ ЖЕНАТА

7. Инвестира във вас

Инвестицията не означава материални неща и подаръци. Напротив, най-ценната такава е емоционална и умствена. Можете да кажете, че той е инвестиран във вас по начина, по който се плаши от това да не се нараните или да направите грешка, която би ви разочаровала.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама