7 начина да накарате мъжа постоянно да мисли за вас


7 начина да накарате мъжа постоянно да мисли за вас
Снимка: iStock/Guliver

Началото на връзката винаги е свързано с факта, че и двата пола мислят често за своите избраници. Има 7 хитрости, които карат мъжете да продължават да мислят за своята любима. 

1. Ненатрапчиво поведение

Колкото и да ви се иска, опитайте се да се научите да не се обаждате, да не пишете твърде често. Мъжете са уморени от постоянен контрол и налагане на жените. Ясно давате да се разбере, че няма какво друго да правите, фиксирани сте и искате да го задушите с любовта си.

2. Умерен темп на развитие на отношенията

Няма нито един психолог, който да препоръча развитието на взаимоотношения веднага. Разбира се, също не си струва да ги забавяме, но просто е необходимо леко да задържим темпото на развитие. За мъжа такава жена става сто пъти по-желана.

5 СЪВЕТА, ЗА ДА ИМАТЕ УСПЕХ В ПРИЛОЖЕНИЯТА ЗА ЗАПОЗНАНСТВА

3. Сприятелете се с обкръжението му

Ако искате да завладеете мъжа, сприятелете се с обкръжението му - роднини, приятели. Винаги ще има общи теми и като цяло такова поведение винаги причинява само положително развитие на събитията.

4. Възможност за изненада

Ако на мъжа не му е скучно с една жена, едва ли ще забрави за нея - това е едно от основните правила. Разбира се, не бива да се превръщате в аниматор, но да бъдете себе си все пак си струва да опитате. Индивидуалността, различието от другите е мощен афродизиак.

5. Неудобство

Странно, но неудобните жени предизвикват повече емоции у мъжете. Безпроблемните и удобни дами, разбира се, привличат в началото, но след това стават само обект на употреба. Но жена, която показва характера си, е в състояние да откаже, да изрази мнението си - тя се харесва и привлича.

32 СЪОБЩЕНИЯ, С КОИТО ДА ГО РАЗГОРЕЩИТЕ

6. Провокиране

Провокацията е опасен бизнес, но тук говорим за сфера, която е максимално благосклонна към подобни действия. Провокацията не е скандална, но сексуалната е много популярна сред мъжете. Игрите в интимната сфера никога не омръзват и привличат мъжете като магнит.

7. Не е обсебена от мъжа

Колкото и психолози да казват за самодостатъчност, жените продължават да стъпват на една и съща почва. Никога няма да можете да привлечете мъж, ако се концентрирате върху него и забравите за себе си, своите желания, дела. Не се концентрирайте върху мъжете и ще ви харесат много повече.

Както виждате, това не е нищо сложно. Малко увереност, чар и познания по мъжка психология - и мъжете няма да могат да ви забравят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама