5 съвета, за да имате успех в приложенията за запознанства


5 съвета, за да имате успех в приложенията за запознанства
Снимка: iStock/Guliver

Ако сте решили да търсите любовта онлайн и да използвате за целта приложения/сайтове за запознанства, има няколко неща, които трябва да знаете. Тези съвети ще са ви от полза, за да си направите запомнящ се  профил, а също така да комуникирате с тези, към които имате интерес.

1. Изберете подходящата снимка

Първото впечатление има по-голямо значение, отколкото мислите. Нещо повече, хората са склонни да изграждат мнението си за някого през първите секунди от запознанството си с него. За да направите перфектно първо впечатление, трябва да изберете идеалната профилна снимка. Има няколко неща, които трябва да имате предвид:

- Подходящо облекло.

- Уверен поглед.

- Разположение на брадичката.

- Усмивка.

- Заснета от правилния ъгъл.

- Малко грим.

Сложете още няколко снимки, следвайки тези съвети. Използвайте кадри, на които се вижда и цялото ви тяло, за да знаят какво да очакват, когато се срещнете лично.

Ето и едно видео с трикове:

2. Напишете интересна информация за себе си

Избягвайте скучните клишета, те определено не привличат внимание. Може да ви харесват дългите разходки и романтичните пикници, но това важи за почти всички. Вместо това се съсредоточете върху нещата, с които се откроявате от останалите.

3. Направете първата крачка

Времената са различни, така че няма нищо лошо вие да направите първата крачка. Не премисляйте и не се страхувайте, а действайте, когато някой мъж ви хареса. И отново - бъдете оригинални, когато му пишете. Можете например да му изпратите закачливо гифче вместо традиционното "здрасти".

СЪВЕТИ КАК ДА ВПЕЧАТЛЯВАМЕ ПРИ ОНЛАЙН СРЕЩИ

4. Нека разговорът да се развива естествено

Най-хубавото при онлайн свалките е, че можете да отделите време, за да измислите перфектния отговор, без да го карате да чака с дни, разбира се. Разговорът е форма на изкуство и правилният подход може да ви гарантира успех или незабавно отхвърляне. Най-добре е да оставите разговорът да се развива естествено. Ако той просто спре да ви отговаря, така е трябвало стане. Продължете напред. В приложенията/сайтовете е пълно с чудесни мъже, търсещи любовта.

ЗАДАЙТЕ МУ ТЕЗИ 7 ВЪПРОСА, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ИСКА В ЛЮБОВТА

5. Предизвикайте интереса му с игрички

Без мръсни номерца. Измислете игри и предизвикателства, с които да разпалите любопитството му към вас. Примерно му кажете няколко неща и го оставете да познае кое е вярно и кое не. Или пък напишете нещо посредством емоджита, което той трябва да разгадае.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама