Задайте му тези 7 въпроса, за да разберете какво иска в любовта


Задайте му тези 7 въпроса, за да разберете какво иска в любовта
Снимка: iStock.Guliver

Ако има нещо, което влудява повечето жени, то това са неизвестните в любовта и по-точно – в намеренията на мъжа до тях. Повечето от нас, които търсят сериозна връзка, често остават разочаровани от всички онези господа, които казват, че „в момента не търсят нищо сериозно, но може би след време…“. Чудите се как да попитате човека до вас какви са желанията му, без да го подплашите? Ето няколко въпроса, които са достатъчно деликатни, че да не предизвикат скандал, но пък и са чудесен старт на дискусия.

1. „Къде се виждаш след 5 години?“

Може да ви звучи като въпрос за интервю за работа, но е наистина в 10-ката. Ако той не намеква, че иска да е женен или с дете, а говори само за личните си постижения, това не е добър знак.

2. „Какво мислиш за дългите моногамните връзки?“

Ако го чуете да казва, че моногамията е супер, но бракът е „измама“, време е да тръгвате. Той не се интересува от сериозно обвързване и моногамията го устройва, само ако е краткосрочна.

5 НАЧИНА, ПО КОИТО ЖЕНИТЕ УСЛОЖНЯВАТ ВРЪЗКАТА СИ

3. „Какви са плановете ти с мен?“

Ако той заобикаля въпроса или го насочва в забавна посока като почивки, ваканции и излизания, вие имате целия отговор, от който се нуждаете, относно интереса му.

4. „Как се чувстваш в отношенията ни? Окей ли си, или търсиш повече?”

Ако той наистина се държи така, сякаш е с единия крак извън връзката, това ще ви даде по-добра представа какво в действителност се случва в ума си.

5. „От какви отношения имаш нужда на този етап от живота си?“

Ако тепърва започвате да се срещате, може и да не знаете нищо за намеренията му. Но на поставен въпрос по този начин, много мъже ще отговорят честно.

6. „Кога смяташ, че някой е готов да се обвърже?“

Това е един от онези въпроси, за които е доста трудно да се говори открито, но ако сте достатъчно „хлъзгави” в задаването му, шансовете са на ваша страна.

7. „Какъв е приоритетът ти номер едно в живота?“

Мъж, който не дава приоритет на връзките от какъвто и да е вид, не е от сериозния тип. От друга страна, мъж, който поставя на преден план семейството и приятелите, често е отговорен и емоционално отворен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама