4-те типа мъже, които НЕ се обвързват


4-те типа мъже, които НЕ се обвързват
Снимка: iStock/Guliver

Всички сме срещали мъже, които още от детството сякаш са "програмирани" за самотен живот, но сами не го осъзнават. Те често са затворени и доста несигурни хора, които са напълно неспособни да изграждат отношения с противоположния пол, поради което наистина не са популярни сред жените. Често самите те обясняват самотата си с прекалена взискателност към дамите или с лош късмет, поради което не могат да срещнат подходяща половинка. Психолозите са описали четири основни типа "мъже-самотници":

Принцът

На тези мъже е присъщо търсенето на онова, което в природата по принцип не съществува и не може да се срещне. Те вярват, че спътничката им в живота може да е само млада, красива, отлично сложена, умна, трудолюбива, разбираща, независима, икономична и изцяло естествена жена, като избраницата им трябва да е също секси, мила и т.н. Списъкът с качествата може да е безкраен, а те не правят компромиси с идеала си. В същото време "принцовете" често не притежават изключителни качества. Такива мъже не са в състояние да заинтригуват не само принцеса, но и жена с много скромни претенции.

Маминото синче

Този тип вечни самотници са синове на твърде властни и обгрижващи ги майки. Такъв мъж е готов само за връзка с жена, която ще изпитва сляпа и безусловна майчина любов към него, с каквато е свикнал в ранното си детство. Тя ще трябва да изтърпи и прости всичко, да не изисква нищо и да се тревожи от всяко негово кихане или препъване, предпазвайки го от житейските трудности. Такива мъже просто не смятат за необходимо да се грижат за една жена, а и просто не знаят как. Е, има много малко жени на този свят, които се нуждаят от такова "щастие".

5 СИГУРНИ ЗНАКА, ЧЕ ИЗЛИЗАТЕ С МАМИНО СИНЧЕ

Виртуалният мачо

Това са момчетата, които буквално живеят "истински" само във виртуалната реалност. Това е модерен и все по-често срещан психологически тип. Мъжете от тази порода самотници напълно са повярвали на образа си във въображаемия и създаден от тях свят. В реалния живот те могат да са обикновени куриери, техници или шофьори, но в сайтовете за запознанства се представят като напомпан мачо с яхта и сметка в швейцарска банка. Под фалшиви имена и снимки тези обикновено невзрачни мъже се правят на привлекателни и по-изкусните от тях получават вниманието на красавици от интернет, които в реалния живот дори няма да ги погледнат. Но това е така, докато тя не осъзнае, че общува с фалшив образ. Тези момчета психологически и емоционално живеят в света на своите фантазии, а реалният живот е като допълнение към виртуалното им съществуване.

ПИСНА МИ ОТ МЪЖЕ, КОИТО ВИНАГИ ТЪРСЯТ НЕЩО НЕАНГАЖИРАЩО

Скъперникът

Това са мъже, които живеят с твърдото убеждение, че всяка жена, която срещат в живота си, е потенциална "златотърсачка", която се стреми към парите и имуществото им. Любимата тема на тези самотници са женските продажност, лицемерие и комерсиалност. Те говорят за това винаги, навсякъде и при всяка възможност. Всъщност те са едновременно алчни и стиснати. Нямат и понятие от кавалерство и галантност. А никой не харесва алчните и подли грубияни.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама