3 големи лъжи, които ТОЙ не ти казва


3 големи лъжи, които ТОЙ не ти казва

И не говорим за онези лъжи, с които цели нещо, а за лъжите, с които се опитва да те предпази. Защото честно казано реакциите ни понякога са повече от плашещи, а половинките ни са развили сензитивност към нас, за която ти не подозираш.

Колко пъти си реагирала зле, когато си го питала дали някоя рокля ти стои добре? А, когато не получиш желания отговор, спомняш ли си как си реагирала? Да... ами, дори и торба да облечеш, твоето момче няма да посмее да каже, че не ти стои добре. Факт!

1. Не е готов за деца - ЛЪЖА!

Случаят е следният - ако ти не си готова за деца и многократно си го повтаряла с цел той да не повдига темата, вероятно няма да го направи. Но... когато той вече започва да си мисли за бебета и това все още е тема табу за теб, никога няма да си признае, че това е така. Вярва ли ти се или не, понякога мъжете са първи в желанието си да създадат семейство и ако не намерят това, което търсят у дома, нищо чудно да го потърсят някъде другаде. За това - говорете си!

2. Имал е малко бивши - ЛЪЖА!

И знаете ли какво? Това няма никакво значение и понякога е в пъти по-добре от варианта, в който е имал само едно или две момичета. Мъжете (в по-голямата си част) имат нужда да се "наживеят" и бързата смяна на партньорки в по-ранните години е чудесен вариант. Така ще могат да те оценят и да видят, че едва с теб получава това, което винаги му е липсвало.

3. Не може да ти бъде верен - ЛЪЖА!

Онези приказки за мъжката природа, моногамията и пр. сме ги чували мноооого пъти. Но всички те са просто извинения при липса на желание. Истината е, че мъжете са разумни същества (да не ни се вярва), които не се ръководят само от инстинктите си и тези приказки за природата и нуждите са пълни глупости. Ако има всичко в твое лице и нищо не му липсва, трябва да е не съвсем наред с главата или със съвестта, че да търси други жени. Има доста мъже, които са отговорни, верни и моногамни, нека ги поздравим и да се надяваме един от тях да е нашето момче.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама