Фаталните грешки, които жените допускат във връзките си


Фаталните грешки, които жените допускат във връзките си
Снимка: iStock/Guliver

Ето кои са най-честите грешки, които жените допускат във връзките си. По-добре е да се опитате да ги избегнете, защото те водят единствено до проблеми. Научете какво е по-добре да не правите. 

1. Изнервяте се и вдигате луд скандал, ако той погледна друга жена на улицата

Подобно поведение показва, че не сте сигурна в себе си. Приемете факта, че любимият ви така или иначе гледа и други жени. Все пак не сте постоянно заедно.

2. Ограничавате личното му пространство

Запомнете, че мъжете изразяват по различен начин своите чувства и емоции. Ако любимият ви е в лошо настроение и ви моли да го оставите на мира, тогава по-добре изпълнете молбата му без допълнителни въпроси. Не досаждайте и не се опитвайте да разберете какво се е случило.

21 ГРЕШКИ, КОИТО ЖЕНИТЕ ДОПУСКАТ ПРИ СЕКС

3. Не се интересувате от нищо друго освен от връзката ви с него

Типична женска грешка. След като започнат връзка, жените най-често напълно се фокусират единствено върху нея. Те незабавно спират да общуват с приятелките си. Не забравяйте да отделите поне един ден в седмицата, в който да се забавлявате по женски.

4. Постоянно го критикувате

 На мъжете не трябва постоянно да им се казва, че грешат или че всичките им начинания са обречени на провал. Много жени вярват, че с подобно поведение мотивират мъжа да стане по-добър. 

5. Виждате само негативното в него

Опитайте се да си спомните всички добри неща, които вашият любим прави за вас. Признавайте заслугите му и в резултат от това той ще се постарае да ви угоди колкото е възможно по-често.

6. Опитвате се да го промените

Често жените искат да превъзпитат мъжа си и напълно да го „приспособят“ към някакъв измислен шаблон. Това е поредната много често срещана грешка, която може да сложи край на връзката ви. В този случай рано или късно мъжът просто ще започне да мисли, че не искате да го приемете такъв, какъвто е и следователно не го обичате достатъчно, което не е много приятно. Затова се опитайте да фокусирате вниманието си главно върху онези черти в характера на любимия, които най-много ви харесват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама