7 неща, които повечето жени не знаят за мъжете


7 неща, които повечето жени не знаят за мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас има свое виждане за това как трябва да изглежда една идеална връзка. Но дамите са по-склонни към идеализиране на партньора и представите за отношенията им с него. Оказва се, че голяма част от жените не знаят нещо много важно за мъжете.

1. На мъжете също им се налага да се примирят с отхвърлянето

Голяма част от дамите считат, че в една връзка жената винаги е тази, която играе ролята на жертва. Но мъжете също страдат и им се налага да се примирят с факта, че са били отхвърлени. Освен това, те много по-често трябва да търпят откази, тъй като обикновено инициативата за създаване на връзка идва от тяхна страна.

2. Те са под натиска на стереотипите, които ги принуждават да се държат по определен начин с жените

Мъжете винаги трябва да поддържат високи стандарти в поведението си. Непрекъснато им се казва, че трябва да се държат като господа. Да, така трябва да бъде. Но понякога това може да се окаже наистина трудно и би било несправедливо от ваша страна да пренебрегвате този факт.

17 МЪЖКИ ПРАВИЛА, КОЯТО ВСЯКА ЖЕНА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ

3. Не им е лесно да поканят една жена на среща

Разбира се, една жена винаги чака мъжът да я покани на среща. Това обаче не означава, че един мъж кани всяка жена на среща. Ако веднъж бъде отхвърлен, той ще загуби увереността си и ще реши, че не е необходимо да бъде постоянен в бъдеще.

4. Мъжете също проявяват слабост

Прието е, че мъжете не трябва да проявяват слабост. Неслучайно ги наричат ​​представители на силния пол. И това е вярно, но във физически смисъл - поради биологични и анатомични фактори. Но на емоционално ниво това съвсем не е така. Социалните стереотипи принуждават мъжете да потискат чувствата си и да показват, че всичко е наред дори когато не е така. И това може да навреди много на психичното им здраве.

5. На тях им е по-трудно да общуват с другите, отколкото предполагате

Жените просто са по-съпричастни. Тъй като мъжете не са насърчавани от обществото да изразяват емоциите си, за тях е много по-трудно да разберат чувствата на другите. Поради тази причина невинаги им е лесно да общуват с други хора.

КОГА ТОЧНО ИДВА ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ

6. Те не знаят какво искат жените

Повечето жени не разбират мъжете (в противен случай не бихте чели тази статия). Но честно казано, мъжете също нямат представа какво искат жените. Те са толкова изгубени в догадки в това отношение, колкото и вие. Естествено, би било несправедливо да очаквате нещо различно от тях.

7. Не всеки мъж умее да бъде лидер във връзките си

От мъжете се изисква постоянно да бъдат водещи в отношенията си с другите. Но не всички представители на противоположния пол са способни да бъдат лидери.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама