Кога точно идва истинската любов


Кога точно идва истинската любов
Снимка: iStock/Guliver

Всички знаем общият сценарий - дълго агонизирате по училищната си любов, ходите от среща на среща в зората на 20-те си години, инвестирате време и емоции в дългосрочна връзка и така грубо-казано губите около 3 години. Интересното е, че всеки път си мислите: „Да, това трябва да е единственият“ и всеки път не е така.

Оказва се, че нашият романтичен живот може да бъде интерпретиран чрез математическа теория. Математикът д-р Хана Фрай направи проучване, което разкри възрастта, когато хората най-често откриват истинската любов. В своите изследвания тя разчита на математически базирани модели, статистика и алгоритми.

ЛЮБОВТА НЕ СТИГА, ЗА ДА ОБИЧАШ

Накратко - има редица хора, с които можем да се срещаме през целия си живот и тези взаимоотношения ще се различават по качество. Според тази теория можем да предскажем колко хипотетични партньори ще имаме. Това ни дава информация кога да спрем да търсим и да се съсредоточим с най-добрия кандидат.

Да приемем, че искате да се ожените преди 40-годишна възраст и за първи път сте започнали да излизате на срещи около 15-годишна възраст. В този случай между 27 и 35 се появява прозорец, който ви позволява да изберете някой, който е по-добър за вас от всички, с които сте излизали досега. Което доказва, че да, наистина имаме нужда от тези неуспешни връзки.

Всеки, с когото сте били преди да навършите 27 години, е част от процеса, който ще ви накара да откриете истинската си любов. Те подобряват способността ви да наблюдавате и анализирате, помагайки ви да разпознаете човека, който ви пасва най-добре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама