10 неща, които мъжът НЕ споделя на жена си, ако истински я обича


10 неща, които мъжът НЕ споделя на жена си, ако истински я обича
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек има малки тайни. Понякога дори най-близките хора не знаят за тях. Романтичната връзка, където откровеността, безграничното доверие и разбиране се препоръчват, е отличен пример за това как тайните "оцеляват" дори в такива сурови условия.

Ето "страшните" мъжки тайни, които мъжът никога не би споделил със своята половинка.

1. Флирт извън връзката

Флиртът се превърна в малък ежедневен ритуал, на който не отдаваме особено значение. Мъничък комплимент към колега, поглед от непознат в метрото, почти случайно докосване в бара... Защо да кажете за това на любимата си?

2. Лъжа, за да се спаси

Повярвайте ни, мъжете мразят кавгите и конфликтите, затова прибягват до ефективно оръжие - лъжата. Можете да излекувате човек от безкрайни лъжи с много години доверие и любов.

17 МЪЖКИ ПРАВИЛА, КОИТО ВСЯКА ЖЕНА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ

3. Пълното доверие е мит

Пълното доверие е романтична легенда, в която всички лудо влюбени все още вярват. Човек винаги ще подозира половинката си в предателство, ще се подготви за малък апокалипсис. Просто защото е по-безопасно, отколкото да бъдеш лековерна глупачка.

4. Той също е сантиментален

Въпреки мускулите, сериозния поглед и заплашителния бас, мъжете са толкова емоционални, колкото и жените. Само че, за разлика от слабия пол, те са отлични конспиратори.

5. Крие доходите си

Дори калкулаторът ще откаже да преброи броя на двойките, които се се разделили заради парични "битки". Мъжете абсолютно винаги подсъзнателно крият доходите си. Не се обиждайте от тази малка лъжа - така те се застраховат от проблеми в бъдеще.

6. Той има тъмно минало

Кажете ни честно - вашият любим знае ли всичките ви "грехове" от миналия ви живот? Със сигурност искате да забравите някои от тях като лош сън. Така и мъжете имат минало и най-често то е много по-богато от вашето.

7. Радва се, когато повдигате важни теми

Още една малка тайна - той се радва, че вие сте тази, която повдига важни теми. Повярвайте ни, той също иска да говори за бъдещето и настоящето, но както всички знаем, мъжете не обичат да показват чувствата и емоциите си.

10 НЕЩА, КОИТО ЖЕНИТЕ ОЧАКВАТ ОТ МЪЖЕТЕ

8. Добавя от себе си бройки на жените

Броят на жените е еквивалентът, по който мъжът преценява своята привлекателност и харизма. Да, глупаво е, но в света на мъжете е така. Ето защо, ако веднъж е споменал броя на романите в живота си, смело разделете на две.

9. Но крие причините за раздялата с бившата

Ако на въпроса "Защо се разделихте?", той ви казва: "Несъвместимост на  характерите", разбирайте: "Аз се държах като прасе през цялото време". Ако повтаря "Тя ми изневери", разбирайте: "Оставих я и то не по най-приятния начин". Мъжът не иска да признае дори пред себе си, че се е държал, меко казано, неправилно, така че е по-добре да замълчите.

10. Крие страховете си от вас

Свикнали сме да виждаме мъже с огромни мускули, супергерои, които винаги бързат да помогнат, а страхът е непозната дума за тях. Но всички сме хора - и мъжете могат да се страхуват от космати паяци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама