10 неща, които жените очакват от мъжете


10 неща, които жените очакват от мъжете
Снимка: iStock/Guliver

"Какво искат всъщност жените?" Макар на този въпрос да няма категоричен отговор, ето 10 неща, които ще помогнат на мъжете да ни разберат.

1. Спонтанност, "Хайде да танцуваме"

Това не означава, че всеки уикенд трябва да пътувате, нито че всяка вечер ще ви прави серенада под прозореца. Спонтанност може да се показва в малките неща. Поканете я да танцува с вас, докато се разхождате, напишете ѝ неочаквано съобщение. Момичетата обичат да гадаят какво ще следва нататък.

2. Настойчивост, "Днес отиваме на кино, избери кой филм да гледаме"

Когато тя казва "не", няма предвид "не". Това не означава непременно "да" или "може би". Понякога думите на жените не значат нищо. И не защото не знаят какво искат - точно обратното. Те просто искат мъжът да покаже настойчивост.

3. Вдъхновение, "Ти си най-талантливата, ще успееш"

Каквото и да прави една жена, за нея е важно мъжът да показва искрен интерес към живота ѝ. Мечтае ли да стане актриса? Да стартира собствен бизнеса? Да участва в маратон? Шансовете ѝ да успее ще се удвоят, ако повтаряте една единствена фраза "Аз вярвам в теб".

НЕ СТЕ ИСТИНСКА ДВОЙКА, АКО НЕ СТЕ ПРЕЖИВЕЛИ ТЕЗИ 15 НЕЩА

4. Задълбоченост, "Помня колко дълго мечтаеше за това"

Ако мислите, че жените искат само скъпи бижута и пътешествия, много грешите. Един малък, но смислен подарък ще накара сърцето ѝ да бие по-бързо. Просто слушайте внимателно какво казва. Рано или късно ще откриете дали обича теменужки в саксия, дали е мечтала за играчка пиано от дете или е луда по книгите на някой писател. 

5. Чувство за хумор, "Ще сме страхотна двойка, ти си красива, а аз още повече"

Говори се, че момичетата харесват сериозни мъже. Вероятно това се разпространява от мъже без чувство за хумор. Дори и учените доказаха, че смехът е най-силният природен афродизиак. Карайте жените да се смеят често, но помнете, че има неща, за които не бива да се шегувате. Например, облекло, прическа, фигура, произход.

6. Загриженост, "Как беше денят ти?"

Но не прекалявайте. Не ѝ досаждайте, не звънете 100 пъти на ден, не пращайте хиляди имейли. Няколко прости и искрени въпроси ще ѝ покажат вашата загриженост. 

7. Позитивност, "Нямам причина да съм тъжен, защото имам теб"

Една двойка наподобява скачени съдове. Ако единият от тях е изпълнен с позитивизъм, скоро и другият ще се изпълни. Просто се усмихвайте по-често, споделяйте приятните емоции с нея и няма да чакате много.

ЛЮБОВТА ИДВА, КОГАТО СЕ ОТКАЖЕШ ДА БЪДЕШ СЪВЪРШЕН

8. Подкрепа, "Ако искаш да си останем вкъщи, хайде да си поръчаме пица"

Понякога всички имаме трудни дни, искаме да зарежем всичко, да си заровим лицето във възглавницата и да плачем цял ден. Жените са много по-емоционални по природа и по-често изпитват тъга, меланхолия или депресия от мъжете. Затова имат нужда в такива моменти до поплачат на нечие рамо и да чуят, че всичко ще бъде наред.

9. Честност, "Днес искам да прекарам малко време с приятелите си, но ще прекараме целия уикенд заедно"

Ако искате да прекарате вечерта не с нея, а с приятели, просто ѝ го кажете. Не правете глупави извинения и истории колко много работа имате. Всяка жена различава истината от лъжата. Винаги ѝ казвайте истината.

10. Уважение, "Не бих успял без теб"

Ако все още смятате жените за по-слабата половина от човечеството, не знаете нищо за тях. Те са способни на велики дела, имат грандиозни идеи, които могат да реализират. Жените знаят цената си и очакват същото от вас. Не забравяйте да им повтаряте често колко много ги цените и какво означават за вас. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама