8 причини защо мъжете търсят по-млади жени


8 причини защо мъжете търсят по-млади жени
Снимка: iStock/Guliver

В ежедневието си се случва да видим двойки, при които жената е значително по-млада от мъжа. С десет или дори двадесет години. Какво кара представителите на силния пол да предпочетат момичетата пред зрелите дами?

1. Тръпката

Младите момичета са пълни с енергия, ентусиазъм и идеи. Те са в разцвета на силите си. Красиви и съблазнителни, те са апетитна хапка за всеки господин. Съответно и един романс с тях е изключително вълнуващ за зрял мъж, който има еднообразен и скучен живот.

2. Мимолетно увлечение

Понякога се случва мъжете да потърсят компанията на значително по-млада дама заради мимолетно увлечение. Не те планиран да имат сериозна връзка с нея и да градят семейство. Искат просто да задоволят сексуалния си нагон.

5 НЕЩА, КОИТО НАУЧИХ ОТ ВРЪЗКАТА С НАРЦИС

3. Възхищението

Всеки мъж обича да се чувства желан, ценен и значим. В очите на по-младо момиче той може да е същински герой, тъй като има повече опит и е по-стабилен. Младата жена ще се възхищава на познанията и уменията му, а това ще гали егото на мъжа.

4. Разнообразието

Зрелите жените са улегнали и твърде заети с куп ежедневни задачи. Докато младите имат повече свободно време, разполагат с повече социални контакти и са по-щури. Начинът им на живот е съвсем различен и предполага повече разнообразие и приключения. За някои мъже това може да е много привлекателно.

5. Подхранването на егото

Има мачовци, които биха преластили по-млада жена, за да подхранят егото си. Те ще са горди с постижението си и с удоволствие ще показват своята млада изгора пред приятелите си.

6. По-малко изисквания

Обикновено зрелите жени вече добре знаят какво искат и не биха си губили времето с мъж, който не може да отговори на техните изисквания (повярвайте, че с годините те стават много). Докато младите и неопитни момичета влизат във връзка, водени от симпатии и нямат твърде сериозни планове за бъдещето. Следователно и мъж, който не се чувства готов за семейство и сериозно обвързване, би предпочел компанията на жена, която не е твърде взискателна и безкомпромисна.

7. Невинност

Някои мъже се чувстват привлечени от по-млади жени, тъй като те излъчват невинност и крехкост. Такива господа обичат да се изявяват като закрилници и герои.

6 ПРИЧИНИ ЗАЩО ВСЕ ПОПАДАТЕ НА НЕПОДХОДЯЩИ МЪЖЕ

8. Липсата на тотален контрол

С възрастта жените стават ревниви и обичат да контролират мъжете си. Следят внимателно действията им и ги коригират. Обичат всичко да се случва според техните разбирания. Това обаче може да не се понрави на силния пол. Не всички мъже търпят подобно обсебващо поведение. Някои просто предпочитат да прекратят връзка с твърде контролираща жена и да потърсят компанията на младо момиче, което ще им дава повече свобода и няма да ги поучава във всяко едно отношение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама