7 супер странни знака, че той е лудо влюбен във вас


7 супер странни знака, че той е лудо влюбен във вас
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете са склонни да правят доста странни неща, когато харесват някое момиче, а понякога тези сигнали са наистина доста странни. Всъщност, вероятността да си мислите, че този човек ви мрази, е доста голяма. Ето кои са супер странните начини, по които силният пол показва афинитета си.

1. Смее се след всичко, което казва

Нервният смях се случва при по-неуверените господа, когато наистина се чудят как да спечелят жената, откраднала сърцето им. Ако вашият човек се смее след почти всяка своя дума, не си мислите, че е изперкал, просто е влюбен.

2. Отстъпва за нещата, за които не сте съгласни

Да, това е ярко червен флаг. Не искате да гледате филма, който той е предложил? За него няма проблем, даже още по-добре! Но имайте предвид, че това е знак и за мек характер.

ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТРИКОВЕ, С КОИТО ДА СПЕЧЕЛИТЕ ВСЕКИ МЪЖ

3. Постоянно търси онлайн комуникация

На много мъже им е по-комфортно да комуникират чрез социалните мрежи. А пък и така може да ви “заговаря” постоянно - за да ви каже лека нощ, да ви пита как сте или просто да ви изпрати някое смешно меме.

4. Поведението му изисква внимание

Говори ли за конете на колата си, килограмите, които вдига от лежанка или глупавите каскади, които вероятно ще го откарат в травматологията? Той просто се опитва да ви впечатли.

5. Подиграва ви се почти постоянно

Това е едно от онези действия, които момчетата правят, когато се интересуват от вас, но са твърде уплашени, за да покажат чувствата си. Колкото и да е незряло, това класическо ученическо поведение често е последната защита на човек.

АКО ПРАВИТЕ ТЕЗИ 12 НЕЩА, ЩЕ ПОДОБРИТЕ ВРЪЗКАТА СИ

6. Приятелите му непрекъснато го хвалят

Те просто се опитват да ви накарат да му дадете шанс, макар и по нескопосан начин.

7. Опитва се да се впише в изискванията ви за партньор

Да приемем, че наистина харесвате чувството за хумор в някой общ познат. Ако той свие рамене и каже нещо от сорта на „О, да, с него се смеем на един тип шеги“ бъдете сигурни, че е влюбен и иска да харесвате всичко в него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама