6 причини защо обвързаните мъже флиртуват


6 причини защо обвързаните мъже флиртуват
Снимка: iStock/Guliver

Някои мъже са родени флиртаджии и не могат да се откажат от този навик, независимо дали са във връзка, или не. Когато чакат да си вземат кафе, те флиртуват с дамата, която стои зад тях на опашката и дори баристата.Това е просто естественият им начин да се справят със света. Разбира се, има разлика между чаровник и флиртаджия. Представителите на втория вид имат мотиви, които не просто включват приятелско отношение. В повечето случаи те използват флирта като оръжие. Но защо? Ето 6 причини.

1. За секс

Разбира се, това е първата и най-очевидна причина. Мъжете често използват своята сексуална привлекателност, за да вкарат една жена в леглото. Някои са толкова ловки и обиграни, че дамите се усещат, когато вече е твърде късно.

2. За забавление

Има огромна разлика между чаровните закачки и флирта. Родените чаровници се опитват да накарат всички на масата да се чувстват важни, докато флиртаджията насочват вниманието си към определен човек и истински се забавлява, ако жената срещу него започне да се срамува или притеснява.

НЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ ЕДИН ЧОВЕК В ЦЕЛИЯ СИ СВЯТ

3. За изследване

Много мъже използват флиртът като „суха тренировка”, практика на взаимоотношения и чрез шеги и закачки опипват почвата, за да видят как жената срещу тях реагира.

4. За увеличаване на интимността

Ще се изненадате колко много мъже имат нужда от интимност, дори ако вече са спали с дадена жена. Те продължават да отправят сексуални коментари, сякаш за да ѝ напомнят за себе си и случилото се между тях.

5. За повишаване на самочувствието

Някои флиртаджии са истински нарциси, които обичат да преследват жена и след това да се отдръпнат, след като са постигнали целта си. Да, тези мъже наистина съществуват и намират удоволствие в това да подвеждат другите.

6. За манипулация

Флиртаджиите винаги осъществяват контакт с очите и вкарват допълнителна топлина в тембъра си, когато се опитват да постигнат нещо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама