Още на първата среща може да разберете дали ТОЙ е вашият човек


Още на първата среща може да разберете дали ТОЙ е вашият човек
Снимка: iStock/Guliver

Първите срещи са свързани с онова трескаво очакване да видим другия човек, дали ще го харесаме, ще си паснем ли и най-важното – ще има ли втора среща. Всичко това бушува в главата ни и не на последно място – това ли е човекът за нас. Има някои знаци, по които можете да разберете още на първата среща, че това е сродната ви душа. Ето кои са те:

Чувствате, че можете да бъдете себе си

Имате усещането, че се познавате от години, а всъщност реалността е, че се срещате за първи път. Когато сте открили сродната си душа, можете да бъдете откровени пред него, без да се познавате от дълго време.

Знаете какво търсите и този човек отговоря на изискванията ви

Ако не знаете какво искате, то доста трудно ще прецените отсрещния човек. Преди да излезете на среща си отговорете на въпроса какво искате и с какво не бихте се примирили. Ако той отговаря на критериите ви, то е много вероятно да сте открили точния човек.

Изглежда, че наистина се интересува от вас

Един от сигурните знаци, че човекът срещу вас наистина се интересува от личността ви, е това, че иска да знае повече за интересите, хобитата и дори работата ви. Ако говорите с часове и той не се отегчава, то можем само да ви пожелаем успех, защото сте попаднали на сериозен партньор, който иска да прекарва време с вас и го вълнува всичко около вас.

ИДЕАЛНАТА ПЪРВА СРЕЩА СПОРЕД ЗОДИЯТА

Отнася се добре към другите

Ако другият човек се отнася добре към останалите, независимо дали е на среща с вас или не, това е сигурен показател за добрите му качества. Каквото е отношението му към другите, такова ще бъде и към вас.

Говори добре за предишните си партньори

Ако случайно открехнете темата за бившите и забележите, че той говори с уважение към тях, това е прекрасен знак. За него е важно хубавите моменти, независимо дали са в миналото. Освен това, означава, че миналото си е минало и не се опитва да го промени или пък да се задълбочава в него, а е готов да продължи напред и да открие истинската любов. Такъв човек е освободен от лошите емоции и чувства, уравновесен е, отдаден на сегашните си отношения и ненатоварващ. Това е особено важно, ако искате да изградите дългосрочна връзка, която да се превърне в семейство и да остане за цял живот. Един неуравновесен човек не може да изгради здрави взаимоотношения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама