Идеалната първа среща според зодията


Идеалната първа среща според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Първите срещи са вълнуващото време, в което се запознавате с нов човек, опознавате се и разбирате дали искате тази първа среща да се превърне в нещо повече. Има много различни видове първи срещи: класическите като кино или вечеря, нещо по-нестандартно като разходка в планината или екстремно – като скачане с бънджи. Оказва се, че звездите също имат пръст в това каква би била идеалната първа среща за вас. Ето как всеки зодиакален знак определя идеалната среща: 

Овен

Обичате спонтанността и приключенията. Вашата идеална среща е да отидете на неочаквано пътуване. Независимо от местоположението или дейността, вие сте развълнувани да опитате нещо различно с нов човек.

Телец

Обичате да се наслаждавате с всичките си сетива на хубава храна и напитки. Идеалната ви среща е да отидете до винарска изба, пивоварна или дестилерия. Тези места не само имат качествени алкохоли, но също така и подходящи храни за съответната напитка.

Близнаци

По природа сте любопитни и се вдъхновявате от знанието. Идеалната първа среща би била да посетите художествен филм или музей. Така  ще можете да се опознаете повече и да споделите страстта си към знанието и изкуството.

Рак

За вас комфортът е от ключово значение. Предпочитате познатото, отколкото да експериментирате. Вашата идеална първа среща ще бъде да изследвате района си с избраника си. Може би си тиха вечеря на любимото ви място или питие в местния бар. Ще се почувствате по-спокойно на първата си среща, ако сте на място, което познавате.

Лъв

Обичате да впечатлявате другите. Ето защо идеалната ви среща ще бъде да отидете някъде, където този аспект на вашата личност може да блести. Харесва ви да бъдете активни, затова се уверете, че първата ви среща е някъде, където можете да покажете своята конкурентна и забавна страна.

Дева

Имате жажда за знание и обичате практически преживявания. Вашата идеална първа среща е свързана с желанието ви да се забавлявате. Може би това е час по рисуване, керамика или готварство. Каквото и да е, ще комбинирате срещата с нов човек с ново умение, а това за вас е ключът към идеалната първа среща.

Везни

За първа среща трябва да отидете на място, където можете да излезете извън рамките на общоприетото. Открийте някое поле, на което да направите пикник, или пък намерете усамотен плаж, на който да сте само двамата. Където и да сте, уверете се, че имате толкова пространство и уединение, колкото желаете. 

Скорпион

Най-интимните моменти са създадени от хубаво вино, добра храна и слабо осветление. Идеалната ви първа среща е да създадете малък оазис за вас и партньора си, за да се отпуснете. Друга идея за среща е да гледате звездите и да се възхищавате на красотата на галактиката.

Стрелец

Идеалната първа среща би била просто да се разхождате из града. Като Стрелци обичате да изследвате и да изпитвате нови неща. Понякога се чувствате затворени и самотни, когато сте вкъщи твърде дълго, така че всяко приключение на открито ще задвижи вашето усещане за любопитство.

Козирог

Като Козирог обичате да се отдадете на добра храна и уникални преживявания. Като първа среща можете лесно да смесите тези два интереса. Отидете в ресторанта, който ще ви предостави и други развлечения, като например музика на живо.

Водолей

Обичате да бъдете впечатлени и да изживеете нещата на живо. Вашата идеална първа среща ще бъде поетично четене, концерт, театрални представления, или комедийно шоу. Като Водолей ще бъдете хипнотизирани от таланта, както и ще се насладите на социалния аспект на живото изпълнение.

Риби

Обичате да бъдете заобиколен от креативност и оценявате оригиналността. Вашата идеална първа среща е да отидете на художествена галерия или местен филмов фестивал. Като човек, който оценява изкуството, вие ще искате и вашият човек да оценява творческия гений около вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама