9 начина да завъртите главата на един мъж


9 начина да завъртите главата на един мъж
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена иска да бъде постоянно в мислите на любимия си, но не всяка успява. За щастие има начини, чрез които можете да го постигнете. Използвайте женската си сила и енергия, така че да го накарате да мисли за вас, дори когато не сте заедно. Така ще му е по-трудно дори да обърне внимание на друга.

Закачайте се с него сутрин

Разходете се по бельо пред него или пък намажете тялото си с лосион, но така че да ви вижда. Гледката ще го държи при вас през целия ден и той няма да има търпение да дойде вечерта.

Целунете го

Точно преди да потеглите към дневните си задължения, страстно го целунете и му покажете, че има нещо интересно, което предстои. Оставете го да мечтае за вечерта, когато отново ще ви види.

Напишете му съблазнителна бележка

Ако излизате преди него сутринта, напишете му страстна бележка и я оставете до кафето му. Така си гарантирате, че той ще очаква вечерта с нетърпение.

8 КАЧЕСТВА НА НЕЗАМЕНИМАТА ЖЕНА

Флиртувайте

Флиртът не е просто начин да започнете взаимоотношенията си. Той е онази искрица, която запалва огъня помежду ви. Напишете му палаво съобщение, с което да насочите мислите му към вас.

Направете нещо непредсказуемо

Мъжете обичат спонтанността у жените. Ако сте му прекалено ясна и като "прочетена книга", то той ще изгуби интерес към вас. Тук не става въпрос за грандиозни изненади. Можете да постигнете ефекта и с дребни жестове, които в точния момент за него да са изненадващи.

30 НЕЩА ЗА ЛЮБОВТА, КОИТО НАУЧАВАШ ПРЕДИ 30

Изпратете му секси снимка

Така ще мисли постоянно за вас и за формите на тялото ви, дори когато не сте заедно. Не изпращайте напълно гола снимка, все пак оставете нещо и за после.

Погалете егото му

Това можете да го направите най-добре, като го похвалите за сексуалните му подвизи. Мъжът до вас иска да знае дали ви доставя удоволствие и той ще е особено горд от себе си, ако разбере, че това е така.

Споделете фантазиите си

Не се срамувайте от сексуалните си желания. Напротив, по този начин ставате много по-близки с мъжа до вас, а и разнообразявате сексуалния си живот.

Слушайте го внимателно

Мъжете са привлечени от жени, които ги слушат. Не всичко е секс, а понякога мъжете имат нужда от приятел, на когото да споделят. Бъдете вие този приятел и го изслушайте, дори понякога това да е трудно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама