Силните жени се привързват лесно


Силните жени се привързват лесно
Снимка: iStock/Guliver

Не защото е плитка или „прилепчива”. Повярвайте, тя не се привързва в интензивността на очите или ъглите на челюстта. Силната жена се привързва в момента, в който я накарате да се чувства като някой.

Силната жена се привърза, защото е видяла нещо в мъжа до нея. Проблясък на вяра. Бъдеще. Въпреки че животът неведнъж ѝ е удрял шамари, тя все още има толкова много надежда. Винаги стои настрана от хората, защото знае какво могат да направят, болката, която са способни да нанесат, но въпреки това пази зрънце вяра. Тя вярва в потенциала. В тяхната истина. В идеята, че един ден ще намери някой, който да ѝ осигури приятелство и обич.

ЕДНА ЖЕНА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯВА ЗА ТЕЗИ 10 НЕЩА

Силната жена се надявате, че вие сте този човек. Иска ѝ се почти връзките и приятелите с предимства да останат в нейното минало. Не трябва да се плашите, защото силната жена обича твърдо и бързо. Трябва да оцените нейната готовност да влезе във връзка, въпреки че има шанс да удари земята и да завърши с разбито сърце, което отново да се чуди как да залепи.

Силната жена не иска да си представя бъдеще, когато едва има дори настояще. Не иска да стане зависима, преди да стане близка. Тя се привързва лесно, защото е гладна за внимание. Тя иска интимност, привързаност, иска да чувства.

Тя се привързва лесно, защото знае, че го заслужава. Знае, че в крайна сметка ще намери някой, който никога няма да я разочарова, да я накара да се чувства глупачка, защото обича с интензивността на звездите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама