8 незаменими качества на желаната жена


8 незаменими качества на желаната жена
Снимка: iStock/Guliver

В речниците думата "желан" е описана като "нещо, което си заслужава да притежаваш или искаш, приятен, отличен или достатъчно добър". И всеки човек, малко или много, е искал да бъде точно такъв - ценен, искан. За една жена това важи с пълна сила.

Друго нещо, което имаме, е поне една приятелка, която всички харесват и чиято компания търсят. Едно е сигурно - всяка може да бъде такава, нужно е само да притежава определени качества. Ето каква е желаната жена:

Тя не преследва никого

Истински желаната и търсена жена не преследва никого, освен собствените си цели. Тя не би се подложила на унижението да търси нечие внимание. Знае, че го заслужава и ако не го получи, просто си отива. Няма време да преследва никого, защото е прекалено заета да гради собствения си страхотен свят. Именно това безгрижно и уверено поведение я прави толкова привлекателна.

Тя контролира емоциите си

Никога няма да я видите да страда заради провалена връзка или някакъв друг проблем, който има. Напротив. Тя напълно контролира чувствата си и вместо да прекарва времето си, самосъжалявайки се, ще направи всичко възможно да поправи ситуацията или да продължи напред, поучавайки се от случилото се.

7 ЗНАКА, ЧЕ СТЕ ЕМОЦИОНАЛНО ИНТЕЛИГЕНТНИ

Тя не търси внимание

Една желана жена няма нужда от постоянното одобрение на околните. За това и няма да видите такава постоянно да публикува снимки в социалните мрежи. Тя знае, че трябва да получава внимание от точните хора, които по някакъв начин биха подобрили живота ѝ. И въпреки това не споделя всичко с всеки. Предпочита да запази мистерията в живота си, вместо да излага всичко на показ.

Тя не губи себе си, когато е във връзка

Когато премине от необвързана в обвързана, желаната жена не позволява животът ѝ коренно да се промени. Тя харесва живота си такъв, какъвто е и не е склонна да прави големи промени само защото някой мъж иска да бъде с нея. По-скоро му предоставя възможност да намери своето място сред вече създадения ред.

Тя има хобита и страсти

Една желана жена иска винаги да се развива, да се чувства добре и да прави това, което я удовлетворява. Тя има хобита и неща, които обича да прави в свободното си време. Именно те я карат да се чувства пълноценна и изпълнена с енергия.

Тя е интелигентна

Желаната жена е умна и мъдра. Разбира начина, по който стоят нещата. С нея можете да водите дълбоки разговори на всякакви теми, знаейки че срещу вас стои сериозен събеседник.

Тя е грациозна

Една желана жена е преди всичко дама. Тя има безупречни обноски, мила е и винаги се държи на ниво. Излъчва женственост и грация. С нея един мъж не би си позволил да бъде нещо по-малко от истински джентълмен.

Тя е отличен комуникатор

Тя няма проблем да изрази мислите и чувствата си. Умее да нарича нещата с истинските им имена, без да обърква човека срещу себе си. Владее до съвършенство изкуството на комуникацията и знае как да накара събеседника си да се чувства обгрижван, изслушван и желан.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама