8 сигурни знака, че ТОЙ е джентълмен


8 сигурни знака, че ТОЙ е джентълмен
Снимка: iStock/Guliver

В днешно време не е лесно да срещнете истински мъж. Както много жени, така и много господа носят маски, чрез които прикриват истинските си лица. Все пак, можете да познаете истинския джентълмен, защото той притежава някои качества, които ще ви подскажат, че си заслужава да бъдете с него.

1. Той не се хвали

Дори да е в добро финансово състояние и да е постигнал много, не се хвали с това. Един истински джентълмен предпочита да не изтъква себе си пред жените. Той смята, че има още много върхове за покоряване и успехите му никога не са достатъчни. Много е упорит и целеустремен, но предпочита да не парадира с постиженията си.

2. Приема провалите като уроци 

Той преминава през всяка трудност с високо вдигната глава. Няма какво да го спре по пътя към успеха. Той не се страхува от провала, защото го възприема като урок. Истинският мъж е силен и стабилен. Няма проблем, който може да го уплаши или да го накара да се откаже.

3. Показва чувствата си 

Истинският джентълмен не се страхува да показва чувствата си. Според него това не е признак на слабост, а на сила. Той често казва "обичам те". Иска половинката му да се чувства обичана и ценена.

4. Подкрепя половинката си 

Върви рамо до рамо с половинката си. Постоянно се грижи за жената, която обича. Защитава я и винаги я поставя на първо място. Джентълменът има специално отношение към дамата до себе си. Той приема проблемите й като негови.

5. Той е отговорен

Истинският джентълмен винаги подкрепя думите си с действия. Той полага грижи за семейството и поема отговорност дори за домакинската работа. Грижи се за децата си и се стреми да прекарва максимално много време с тях.

6. Уверен е

Истинският мъж вярва, че може да се справи с всяка трудност. Върви по пътя към успеха с гордо вдигната глава. За нищо на света не би се отказал от мечтите си. Той е здраво стъпил на земята и знае точно какво иска и как да го постигне. Не си позволява да изпада в драма и съмнения, защото знае, че всичко в живота му зависи само и единствено от него.

7. Той е искрен

Джентълменът никога не би ви излъгал. Той е искрен и предпочита да казва истината. Признава грешките си. Не би дал обещание, ако няма да може да го изпълни. Често обещава малко, но прави повече. Така показва на хората, че му пука. За него не е присъщо да дава напразни обещания.

8. Не действа импулсивно 

Винаги премисля делата и думите си. Не действа импулсивно, защото е наясно, че в повечето случаи е възможно да вземе грешно решение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама