3-те зодии, които не могат да са само с един партньор


3-те зодии, които не могат да са само с един партньор
Снимка: iStock/Guliver

За някои интимността е любов, за други е просто страст, обичайното физическо привличане. Има зодии, които не могат да живеят дълги години само с един партньор и обикновено търсят "допълнителен" човек.

Такъв трябва да им предоставя интересни възможности и да споделя с тях плътски радости. Разбира се, това не може да се каже за абсолютно всички представители на зодиака. Това всъщност са 3-те зодии, които не могат да са само с един партньор:

Телец

Телците са доста ненаситни в леглото. Обичат да сменят партньорите и ако интимният им живот не върви, целият антураж за щастие изчезва. Телците са верни само когато половинката им може да задоволи всичките им нужди. В  кръвта им е заложено да имат неформална връзка, само за да задоволят нуждите си. Ако сключат брак, не търпят скука и битовизми, заради което може да се стигне до изневяра.

Близнаци

Всички знаем, че Близнаците имат две лица. Защо мислите, че трябва да бъде различно в любовта? Те не обичат да бъдат упреквани за грешки в миналото. Близнаците рядко споделят информация за своите бивши, защото тогава трябва да споменат причините за раздялата, а тя често е в тях. Именно изневяра. На Близнаците им е трудно да бъдат верни само на един човек и винаги търсят разнообразие.

Скорпион

Никога няма да разберете дали Скорпион ви изневерява. Представителите на тази зодия са доста деликатни и винаги покриват добре следите си. Опитвайки забранения плод за първи път, Скорпионите сигурно са се разкаяли горчиво за своите действия. С течение на времето трепетите и адреналинът стават по-силни от страха и угризенията. Това е основната причина Скорпионите да търсят любовници само заради тръпката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама