Най-любимото ми място е в твоите прегръдки


Най-любимото ми място е в твоите прегръдки
Снимка: iStock

Щастлива съм. Усещам любовта и светът сякаш става по-красив. Щастлива съм, защото мога да обичам и защото има кой мен да обича. Няма по-прекрасно чувство от това.

Намерих мъж, който може да е моята подкрепа, рамото, на което да поплача, усмивката в най-мрачния ми ден, топлината през зимата... А най-любимото ми място е в прегръдките му. Там винаги е хубаво, спокойно и уютно.

Моят дом е празен, ако него го няма - мъжът, който ми показа какво е любовта. Онази истинска любов, без маски, без лъжи, без празни обещания. Любов, която не иска да променя, която не може да види. Такава любов, която ме кара да летя от щастие, но и която ме приземява на земята, ако усети, че залитна.

Този мъж ми показа какво означава да уважаваш, да обичаш, да прощаваш, да грешиш, а после да се извиняваш.

Звучи ви като приказка, нали? Но не е! Това е моят живот, моята съдба, моят любим човек. И далеч не е перфектен, защото идеални хора няма.

Понякога много закъснява. Обича дълго да се обяснява, а доста често, когато сме решили да направим нещо заедно, той забравя. А аз се ядосвам, разбира се, като една истинска жена. Малко мрънка, понякога се сърдя, но бързо ми минава. Щом видя усмивката му, щом усетя прегръдката му - забравям за всички негови недостатъци.

Защото истинската любов означава да приемеш човека такъв, какъвто е и да не искаш да го промениш. Защото нито аз, нито ти, нито той не сме перфектни, но имаме нужда да намерим някой, който да ни обича въпреки всички наши недостатъци. Аз намерих този човек и съм толкова щастлива.

Ти си всичко, за което съм мечтала. Ти си моят ден и моята топла нощ. Ти си усмивката на лицето ми и пеперудите в стомаха ми. Ти си слънчевото утро, ти си любимата ми песен.

И дори понякога да се скараме за нещо, бързо ни минава, защото знаем, че най-важното е да сме двама. Двама - аз и ти.

С теб ми е толкова добре! А най-любимото ми място е в прегръдките ти. Там, където чувствам сигурност, обич, закрила и толкова много топлина.

Благодаря ти, че те има, че ми показа любовта!

Един ден и вие ще срещнете своя човек и ще го познаете със сигурност. Пазете го! Защото той ще ви покаже какво значи истинска любов!

Автор: Надежда Георгиева

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама