Три вида любов, които всеки има в живота си


Три вида любов, които всеки има в живота си
Снимка: iStock/Guliver

Казват, че в живота на всеки човек може да има три вида любов. Те идват при нас с причина. Първата е с ясно определена цел, втората е, за да научите нещо с помощта на нови преживявания. А третата ви кара да осъзнаете какво означава да обичаш истински различен човек.

Вероятно никоя друга любов не е обвита в толкова митове, колкото първата. Тя се смята за най-сладката и уникалната. Ще я помните през целия си живот. Всъщност първата любов ни беше дадена именно с цел да разсеем всички тези красиви, но толкова далечни фантазии от реалния живот.

Втора любов е необходима, за да придобием нужния ни опит в живота, а също така ни помага да открием себе си за първи път. Започваме да разбираме кои сме, кого искаме и кой ни причинява отхвърляне и раздразнение. А третата любов е призвана най-накрая да отвори магическата същност на Любовта и тя винаги идва неочаквано. Както казват: "И ще я срещнете, когато спрете да чакате и се откажете да я търсите!“

Всъщност хората не осъзнават, че трябва да преминат през повече от една връзка, докато не придобият нужния опит и не осъзнаят от какво точно имат нужда. Понякога се налага да сменим няколко партньора и да лекуваме дълго време от измама и разбито сърце, докато научим необходимите житейски уроци.

Преди да разберете същността на истинската съвместимост, трябва да растете и да минете през много борби. Междувременно просто знаете какво е истинско привличане, мания, страст. Но всичко това е твърде нестабилно, твърде несигурно. Лек бриз е достатъчен за любовта да се разсее и изчезне като дим.

Истинската съвместимост е нещо, което дори не можете да си представите. Ето защо третата връзка се превръща в такъв шок за нас.

И основното, за което не знаем е, че третата любов ще бъде най-трудна. Първо, тези взаимоотношения се появяват в живота ни, когато вече сме се сблъскали с факта, че е почти невъзможно да намерим сродна душа в този жесток и извънземен свят. Вече сме се отказали да търсим и чакаме. Примиряваме се с факта, че това може никога да не се случи.

И в този момент, когато не очакваме нищо, срещаме човек, с когото просто се разбираме добре. Може дори да няма огромна страст помежду ви и пеперуди в стомаха, но по някаква причина започвате да изграждате отношения. Без много надежда и очакване. И всичко просто се случва. Сякаш сте срещнали своята сродна душа.

7 ВАЖНИ КАЧЕСТВА, КОИТО ВСЯКА ЖЕНА МЕЧТАЕ МЪЖЪТ ДА ПРИТЕЖАВА

Случва се нещо невероятно: най-накрая осъзнавате, че любовта изобщо не е това, което очакваме. Любовта е това, което създаваме и изграждаме.

Изведнъж осъзнавате, че всички предишни връзки са ви били дадени с единствената цел да ви подготвят за тази среща. Да се ​​научите да обичате, да се грижите, да чакате, да вярвате, да не бързате и да не очаквате много. Разбирате, че любовта не винаги е розова, но сте готови да преминете през всички изпитания, защото чувствате, че си заслужава.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама