7 важни качества, които всяка жена мечтае мъжът да притежава


7 важни качества, които всяка жена мечтае мъжът да притежава
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена си има свой идеал за мъж. Някои искат той да бъде красив и изключително стилен, други искат да печели колкото е възможно повече, трети мечтаят мъжът им да стане отличен баща и пример за подражание. Но има няколко мъжки качества, които всяка жена би искала да види в мъжа си. Ето кои са те.

Доброта

Жените са сантиментални. Затова мечтаят за мъже, които са романтици и имат добра душа. Какъвто и да е социален статус на мъжа, независимо на колко години е той, с оглед на потенциален съпруг, той трябва да се отнася с доброта не само към близките си, но и към всички, които са около него.

Внимание

Нещо, без което жените не могат. Те искат мъжът до тях винаги да помни важните дати. Да се държи с уважение и внимание към жена си. Да подарява цветя без повод.

МЪЖЕТЕ ХАРЕСВАТ ТЕЗИ НЕЩА ПОВЕЧЕ ОТ ВЪНШНОСТТА

Умения за слушане

Освен това не само да слуша, но и да чува. Ако човек няма тази способност, тогава той едва ли е в състояние да направи компромиси и да преговаря. Щастливото семейство няма нужда от такъв човек. С такъв съпруг жената постоянно ще се чувства отхвърлена.

Уязвимост

Мъжките сълзи не са признак на слабост. Те казват само, че този човек има душа и истински чувства. Ако човек държи емоции в себе си, не споделя проблемите си, тогава жените ще си помислят, че той не е искрен. Но искреността лежи в основата на успешния брак.

Мощ

Можете да разчитате на силен човек във всяка ситуация. Дори онези жени, които не са уморени да се борят за независимостта си, биха искали да видят до себе си уверен човек, който е в състояние да измисли решение на всякакви проблеми. До силен съпруг, жената ще се чувства в безопасност.

6 СИГУРНИ ПРИЗНАКА, ЧЕ ИМАТЕ ЗДРАВОСЛОВНА ВРЪЗКА

Дипломация

Мъжете, които знаят къде, кога и какво да кажат, са изключително уважавани от жените. Представителите на красивата половина на човечеството не могат да издържат мъже, които не знаят кога да си затворят устата и говорят глупости. Особено е досадно, ако такъв партньор започне да критикува жена си на всеки етап.

Способността да се признае за виновен

Много жени, които са женени от дълго време, могат да кажат, че техните верни партньори не са склонни да се извинят. Те не правят това, дори ако са сгрешили, защото просто не искат да си признаят. Затова жените си мечтаят за мъже, които могат да признаят грешките си и да кажат едно искрено „Извинявай!“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама