Женските качества, които мъжете не харесват


Женските качества, които мъжете не харесват
Снимка: iStock/Guliver

Ние, жените, може би никога няма да успеем да разберем мъжете напълно, но не е тайна, че и те никога няма да ни разберат. Има определени качества, които никоя жена не би одобрила в представител на силния пол. Разбира се, има и качества, които мъжете не харесват у жените. Знаейки ги, има реален шанс да направите комуникацията малко по-лесна.

1. Жени, които са прекалено надути

Нито един мъж не харесва жени с вирнат нос, които смятат, че светът се върти около тях. Разбира се, самоувереността е много важно качество, но не в прекалено големи количества. Надутата жена без никакво чувство за такт е много неприятна гледка. Дори мъж от „същата порода” не би могъл да понесе жена с прекалено голямо его. Всички представители на мъжкото съсловие търсят жена, която е достатъчно самоуверена, но не и надута.

2. Жени, които се опитват да командват

Не е тайна, че мъжете понякога имат нужда да бъдат направлявани, но това не означава, че се нуждаят от командир, който всеки ден да измисля нови закони и разпоредби. Никой не иска да бъде в клетка, вместо във връзка. Да, много мъже позволяват да бъдат „водени за носа”, но краят на тези отношения идва много бързо. Ако трябва да сме напълно обективни и жените мразят да бъдат командвани, пък какво остава за мъжете.

3. Жени, които драматизират прекалено много

Определено това е едно от качествата, които мъжете най-много мразят в една дама. Те приемат прекалената емоционалност като болна психика. Преекспонирането на съвсем обикновени случки е омразно за всеки представител на силния пол. Изблиците на сълзи никога не са били приятни за мъжкото съсловие, така че „кралиците на драмата” определено отпадат от всички мъжки класации. Мъжете харесват жени, с които могат да се разберат спокойно, без излишни филми и изпълнения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама