7 супер качества, които всяка жена трябва да притежава


7 супер качества, които всяка жена трябва да притежава
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек има изграден образ в главата си за това как трябва да изглежда, да се държи, да се облича и т.н. Може все още да е далеч от собствения си идеал, но със сигурност има зададени критерии, по които се развива. Ако се чудите обаче дали вашите лични изисквания се припокриват със "стандарта", ето кои са 7-те качества, които превръщат всяка дама в супер жена.

1. Усещане за себе си

Не става дума за егоизъм или нещо подобно, а разбиране за това кои сте всъщност. Трябва да познавате себе си, страховете си и собствените си граници.

2. Физическо присъствие

Винаги трябва да се стремите да сте най-добрата си версия, да се чувствате добре в кожата си, без да се опитвате да постигнете някаква идеалистична красота, която сте видели някъде или някой ви е казал, че е привлекателна.

3. Да сте открити

Не трябва да се страхувате да кажете какво мислите. Адски важно качество е да можете да изразите мнението си по такъв начин, че да не засегнете никого.

4. Да се справяте с малките неща

Да, всеки може да си създаде рутина, която е лесна за следване – работа, покоряване на нови върхове, фитнес и т.н. Но малките неща също са много важни – да платиш битовите си сметки на време, да се обадиш на баба си, да направиш кафе за колегите си.

5. Да притежавате тялото си

Не става дума за размер, тегло или мускулна маса, а за това да знаете как да управлявате тялото си така, че то да е щастливо. Да го изучавате, да знаете от колко сън се нуждае, от колко вода, а не да го възприемате като враг, изтощавайки го до краен предел.

6. Да бъдете отворени за света

Вашият живот може да бъде нещо повече от сумиране на решенията, които взимате ежедневно. Най-добрите неща са склонни да се случват неочаквано, а за да ги посрещнете, трябва да сте отворени за света.

7. Да имате доверие в себе си

Това важи и за грешките, които допускате. Няма нищо, което да буди по-голямо възхищение от човек, който може искрено да признае, че е постъпил неправилно или е взел лошо решение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама