Перфектната жена е изкусна актриса


Перфектната жена е изкусна актриса
Снимка: iStock/Guliver

Перфектната жена, която изглежда съвършена, дори когато излиза да хвърли боклука, също се бори със своите вътрешни страхове. Само защото е красива, без да се налага да се опитва да е такава, не означава, че харесва това, което вижда в огледалото.

Само защото има партньор, който постоянно качва "щастливи" снимки в социалната мрежа, не значи, че е имунизирана към самотата. Само защото има кариера, не значи, че се чувства успешна. Само защото всички я смятат за перфектна, не значи, че е такава.

Истината е, че дори и най-перфектната жена, на която всички тайно завиждаме, има своите страхове и се чувства несигурна. Изпитвала е болка, скръб и загуба, губила е близки, точно като всички нас. Имала е моменти, в които се е чудила дали ще остарее сама, защото никой не се интересува какво се случва в душата ѝ. Взирала се е в тъмнината преди да заспи, чудейки се дали върви по правилния път.

"Перфектната" жена всъщност е изкусна актриса. Тя се усмихва, когато всички очакват да го направи. Тя не знае как да обича себе си, защото притежава любовта на всички около нея. Купува си дрехите, които трябва да си купи, макар не винаги да ги харесва. Защото изискванията към "перфектните" са високи и надали истински човек би могъл да ги покрие.

Всъщност, перфектните жени съществуват само сред хора, докато някой не надникне какво се крие в душата им…

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама