Най-големите предимства на жената


Най-големите предимства на жената
Снимка: iStock/Guliver

Истинската жена е щастлива и горда да бъда дама, да бъде майка и грижовна съпруга. Жените са нежната и необходима част от света. Те работят наравно с мъжа и полагат много усилия да постигнат целите, но борбеността и силата са им вродени качества. Понякога жените са способни на много повече, отколкото мъжете.

Ще ви кажем някои от най-големите предимства на жените, заради които те могат съвсем спокойно да се гордеят и да демонстрират превъзходството си.

Жените могат да правят няколко неща едновременно

Дамите се справят доста добре едновременно на няколко фронта, по-оправни са и могат да свършат много работа за единица време. Доказано е, че мъжете са по-добри в съсредоточаването единствено върху една задача, което прави капацитетът им по-ограничен.

Жените могат да си позволят да капризничат и да имат по-високи изисквания

Сякаш на дамите винаги им е простено това да проявяват капризите си и да сменят често настроенията си. Женските особености не подлежат на коментари. Мъжете не могат да се ползват с подобно предимство.

Жените могат да си позволят да закъсняват

При уговорени срещи обикновени не говори никак добре, ако мъж закъснее, но на дамите сякаш винаги им е простено. Това е разлика между половете, която се забелязва често.

Лесно може да им се размине при проблем с катаджия

Ако им е трудно да паркират колата си или направят някое малко нарушения, няколко женски трика, вършат чудесна работа и решават успешно ситуацията. При мъжете това е далеч по-трудно.

Лесно им се прощават проблемите с компютъра и принтера

Колегите в офиса с удоволствие помагат на дамите да се справят с техническите проблеми. Жените сякаш са оправдани и не им се налага да знаят всички опции и програми, ако попитат, ще получат помощ. Мъжете трябва да се справят сами и да не показват слабост или незнание в подобна ситуация.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама