Здравей, казвам се изпитание


Здравей, казвам се изпитание
Снимка: iStock/Guliver

Здравей, казвам се изпитание. Най-вероятно ми е по-приятно да се запознаем, отколкото на теб. Тъжно е, когато всеки се страхува от запознанството с мен. Но така са устроени нещата, че рано или късно посещавам живота на хората. Те ме приемат като лош гост, който нямат търпение да изгонят. А на мен ми е трудно да обясня, че се отбивам за тяхно добро. Смятат ме за нещо, което идва и разхвърля така добре подредения им живот.

Здравей, аз идвам за твое добро – казвам им, но те не ми вярват. Има много странни хора. Някои от тях хем не ме искат, хем не правят нищо, за да ме изгонят. Поднасят ми ароматен чай и шоколадови бисквитки. След това се чудят защо не заминавам. Не мога да ги разбера. Не си отивам, докато някой не направи нещо, за да тръгна. Може би това е причината хората да се плашат от мен. Те трябва да положат усилия.

Здравей, казвам се изпитание и ще те науча на упоритост. Все някога ще разбереш, че трябва да се бориш, за да напусна живота ти. Понякога ще влагаш много усилия, но аз няма да замина нарочно. Важно е да кажа, че не е защото искам да те тормозя или съм в лошо настроение. Причината е, че искам да станеш силен човек. В такива моменти не трябва да се отказваш. Покажеш ли ми, че си упорит, ще си тръгна.

Моля те, не забравяй кой ти е показал, че в теб се крие силен човек. Видиш ли ме на пътя, не ме подминавай. Аз ще те поздравя, направи го и ти. Не се страхувай, че ако поговорим, отново ще връхлетя в живота ти. Не гледай на мен като на враг. Аз съм твой учител, който иска да ти покаже ценни неща. Запомни, че ако видя да забравяш някои от уроците, ще дойда отново в живота ти. Направя ли го, искам да чуя от теб – мога да те изгоня, както успях предния път.

Здравей, аз се казвам изпитание. Направил съм те човека, който си сега. Не искам да звуча надменно, но без помощта ми нямаше да успееш. Моля те, не се страхувай от мен. Ако познаваш хора, при които съм на гости, сподели им какво да направят, за да замина. Кажи им да бъдат силни и упорити.

Източник: highviewart.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама