Време е да бъдеш егоистка


Време е да бъдеш егоистка
Снимка: iStock/Guliver

Винаги идва момент в живота ни, когато искаме да спрем и да помислим за малко. Чувстваме се претоварени, изморени и на ръба на емоционалния срив. Знаете ли защо? Защото правите твърде много неща не за себе си, а за хората около теб.

Е, познайте какво - имате пълно право да се поставите на първо място. Животът за други хора никога няма да ви даде спокойствие и баланс. Когато се почувствате наранени, никой няма да изпита болката, която чувствате, така че защо оставяте вашето щастие да зависи от някой друг? Направихте достатъчно и се справихте наистина добре.

Сега е моментът да бъдете егоисти. Вие сте достатъчно зрели, за да знаете кое е правилно и какво искате от живота, затова не спирайте себе си заради мнението на околните. Не се нуждаете от тяхното одобрение. Няма нищо по-добро от това да обичате себе си. Тази любов е за цял живот и ви дава свободата да се наслаждавате на нещата, които ви правят цели, които внасят светлина в душите ви. Този път е справедлив, защото вие заслужавате най-доброто, което давате на всички останали.

Да сте егоисти означава да се грижите за вашето физическо, емоционално и психическо здраве. Превърнете себе си в приоритет, а след това раздавайте добрина и щастие и на другите, стига това да не ви кара да се чувствате празни и ограбени.

Не позволявайте на токсични хора да се възползват от доброто ви сърце. Не се чувствайте сякаш сте длъжни на някого. Вие заслужавате най-доброто в този луд свят и е време да го получите.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама