Как да спечелите сърцето на един мъж без много усилия


Как да спечелите сърцето на един мъж без много усилия
Снимка: iStock/Guliver

Да спечелите вниманието на един мъж и да го накарате да се интересува от вас, е лесна работа. Въпреки това, да го накарате да се влюби във вас и да влезете под кожата му завинаги е малко по-сложно. Искате този мъж да види, че сте идеална за приятелка и съпруга. Да види вашата стойност и всичките ви страхотни качества. Ето как да постигнете всичко това без много усилия:

Работете върху себе си и покажете чара си

Какво се случва, когато не сте единствената жена, която се опитва да впечатли един мъж? Как да спечелим сърцето му, когато има такава конкуренция? Един от най-важните съвети, които може би сте чували, е, че трябва да станете страхотна жена, преди да търсите страхотен мъж. Колкото и да звучи като клише, няма как да бъде казано по-добре.

Това е нещо, което може да не искате да чуете, но преди дори да опитате да спечелите подходящия мъж, трябва да станете жената, която е достойна за този вид мъж. Преди да започнете да работите върху любовния си живот, трябва да подредите собствения си живот.

Ако искате да накарате мъжете да ви преследват, превърнете се в някой, който заслужава вниманието и възхищението на точния човек. Това не е трудно. Просто трябва да обръщате повече внимание на себе си и да покажете чара си! Не говорим само за външен вид - подобрете се изцяло.

КАК ДА ВПЕЧАТЛИМ МЪЖА НА ПЪРВА СРЕЩА

Флиртувайте, но не бъдете нахални

Когато опознавате нов човек, който харесвате и се опитвате да спечелите, първият импулс е да флиртувате с него. Вие осъществявате контакт с очите, усмихвате се един на друг, "случайно" докосвате ръцете му, докато двамата разговаряте, и се опитвате да го разсмеете. Правете всичко това нежно, но в никакъв случай не нахалствайте. Естествено, всичко това помага и преди да го разберете, той ще е полудял по вас. Бъдете нежната жена, с която той ще се чувства прекрасно и естествено, а не звярът, който на всяка цена иска да получи своята плячка.

Предизвикайте го

Друг важен урок, който е особено полезен в дългосрочните отношения, е никога да не карате мъжа си да се чувства прекалено сигурен за вас. Не, това не означава, че трябва да се държите като незряла тийнейджърка, която играе игри или се правите на труднодостъпна. Нали искате да се харесате на този човек и да прекарате хубаво време заедно, а не да го откажете от себе си? За да предотвратите това и да спечелите сърцето му ваше завинаги, трябва да намерите начин да го предизвикате. От време на време го накарайте да почувства вашето отсъствие и нека усети липсата ви. Не е нужно постоянно да се навъртате около него. Така може да се изплаши.

Бъдете негов приятел

Той вече има своите приятели, с които обича да се мотае - това е нещо, което никога не бива да се опитвате да променяте. Но... това, което мъжът иска от жената, обаче не е само любовница и секс партньор. Противно на общоприетото мнение, когато един мъж се влюби, той също иска да бъде добър приятел със своята половинка. Така че, ако искате да спечелите сърцето на един мъж завинаги, опитайте да станете и негов приятел. Покажете му, че той може да ви каже всичко и винаги ще го разбирате, без да го съдите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама