Езикът на тялото при мъжете разкрива чувствата им


Езикът на тялото при мъжете разкрива чувствата им
Снимка: iStock/Guliver

Сигурни сме, че ще се съгласите, че езикът на тялото понякога е по-важен от думите. Поне когато говорим за мъжете. Те са склонни да показват чувствата си чрез действията си повече от жените. От друга страна, дамите обичат да говорят повече и да действат по-малко. Така си е! Но ако разгледаме всяко действие, което предприемат господата, бихме могли да видим дали ни харесват. Ето някои от най-често срещаните неща, които момчетата правят, когато си падат по вас.

Гледа ви значително

Вярвате или не, за един мъж е много трудно да погледне в очите на момичето, което харесва. Ако го хванете да се взира във вас, избягвайки обаче пряк зрителен контакт, това може да означава само едно - той си пада по вас. Освен това, ако ви погледне и след известно време ви намигне, това е сигурен знак, че иска нещо повече от приятелство.

Той се усмихва

Когато един мъж истински хареса една жена, той ще ѝ се усмихва. Ще го прави постоянно. Това е второто нещо след погледа му, което разкрива намеренията му. Ако усетите, че усмивката му е искрена, сладка и напълно различна от другите, можете да сте сигурни, че си пада по вас. Топлата усмивка е знак, че ви харесва не само физически. Това също означава, че иска повече от една нощ с вас.

14 СИГУРНИ ЗНАКА, ЧЕ ТОЙ ВИ ИСКА

Добър външен вид

Ако видите мъж, който обръща внимание на външния си вид, когато е около вас, това издава, че той всъщност ви харесва. Ако забележите как си пооправя косата, това е очевиден знак, че иска да изглежда добре пред вас. Същото правило важи, когато оправя ризата си. Той просто иска да ви направи добро впечатление, за да достигне до сърцето ви.

Докосва лицето си

Ако един мъж се интересува от вас, той ще пипа лицето си по-често. Това поведение е комбинация от нервно вълнение и автоеротично докосване и той предполага, че сте привлечени от него.

Той ви докосва

Може да е просто съвпадение, но като се докосне до вас, той показва своя интерес. Хората никога не докосват някого, когото не харесват - понякога приятелски, а понякога на по-интимно ниво. И така, този факт ви казва всичко. Той иска да почувства, че вие ​​сте до него, дори за секунда. Това го кара да се чувства щастлив. И точно това е любовта!

9 ТРИКА, С КОИТО ЩЕ ГО НАКАРАТЕ ДА СЕ ВЛЮБИ ЛУДО

Повдига вежди

Мъжете правят това, когато си падат по една жена. По някаква причина те смятат, че ще могат да ви видят по-добре, ако повдигнат вежди и широко отворят очите си. Можете да проверите това с обикновен експеримент. Само гледайте как изглеждат момчета, когато привлекателна жена влезе в стаята.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама