14 сигурни знака, че той ви иска


14 сигурни знака, че той ви иска
Снимка: iStock

Задавали ли сте си някога въпроса: "Той има ли сериозни намерения към мен?" Лесно е да развиете чувства към мъж, с когото излизате, и след това да се чудите дали той е на същата вълна като вас.

Макар че мъжете може да не го кажат директно, те правят много от нещата, които и жените, когато започнат да ви възприемат като човек, когото искат за постоянно в живота си.

Ще разберете, че той желае сериозна връзка по начина, по който се отнася с вас, колко време прекарва с вас, колко задълбочени са разговорите ви и дали има желание да ви представите на семейството/приятелите си. Но понякога знаците, че ви иска не са толкова очевидни. Ето 14 от тях.

1. Той уважава вашето мнение и редовно го иска

Той ви слуша и показва, че ви уважава. Помни какво казвате и взима предвид вашите съвети.

2. Той е честен

Мъж, който има сериозни намерения към вас, ще се опита да извади всичко на масата, за да не обърка нещата. Прозрачността изражда доверие във връзката.

3. Той ще остави бившите си в миналото

Ако той вижда бъдеще с вас, ще прекрати всички отношения с бившите си приятелки. Ще се фокусира единствено върху вас и няма да позволи други жени да се появят и да провалят всичко.

7 ЖЕНСКИ НАВИКА, КОИТО ПРИВЛИЧАТ КАТО МАГНИТ

4. Вие го вълнувате дори когато не сте заедно

Ако неговите приятели ви казват, че той не може да спре да говори за вас, това е добър знак, че започва да изпитва сериозни чувства към вас.

5. Той иска да ви опознае на по-дълбоко ниво

Той не пренебрегва малките подробности, които споменавате, и всъщност ви слуша, когато говорите за детството, целите и кариерата си. Ако споменете, че имате сериозен проект на работа, след това ще ви попита как е минало.

6. Той прави планове с вас и се придържа към тях

Той иска да прекарва време с вас и държи на обещанията си. Няма да ви се обади в 11 вечерта, за да излезете. Вижда, че имате общо бъдеще, затова не се притеснява да прави планове с вас.

7. Той търси начини да ви включи в хобитата си

Той е наистина щастлив, когато прави любимите си неща с половинката си. Ако се интересува от танци, тенис или планинарство, се опитва да ви включи по някакъв начин.

8. Той е готов да се обвърже

Той е в такава фаза в живота си, когато брак и семейство не го плашат. Готов е за тази крачка с правилния човек.

9. Познавате семейството и близките му приятели

Той не се притеснява да ви запознае със семейството и приятелите си. Иска да ви покаже и не се страхува от реакциите на хората към вас. Това е сигурен знак, че е готов за сериозна връзка.

3 МАГИЧЕСКИ РИТУАЛА ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВ

10. Той не ви притиска за секс

Макар че е бил сериозен играч в миналото, няма нищо против да действате бавно. Не усещате натиск да скочите с него в леглото, защото цени компанията ви толкова, колкото и потенциален сексуален контакт.

11. Той е точен и не забравя да се извини, ако закъснее

Няма да ви остави да висите и да го чакате. Ако случайно закъснее, ще направи всичко възможно, за да ви уведоми и ще намери подходящ начин да се реваншира.

12. Разчистил е място за вашите вещи в дома си

Не трябва да се притеснявате, че няма къде да сложите четката си за зъби. Ако е разчистил място за вашите дрехи в гардероба си, това е сигурен знак, че ви иска в живота си.

13. Интересува се от вашето щастие

Ако имате нужда от нещо, той винаги е насреща. Наистина иска по-често да вижда усмивката ви, затова намира начини да я предизвиква. 

14. Той редовно търси контакт с вас

Пише ви, обажда ви се, иска да се виждате. Така знаете, че мисли за вас и не трябва се чудите къде е изчезнал.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама