3 магически ритуала за привличане на ЛЮБОВ


3 магически ритуала за привличане на ЛЮБОВ
Снимка: iStock/Guliver

Искате ли да откриете любовта? Може да опитате да я привлечете с тези 3 магически ритуала. Най-голяма сила имат, ако се изпълняват петък вечер, тъй като този ден е управляван от планетата Венера, кръстена на богинята на любовта.

Преди да започнете, почистете стаята и съзнанието си, за да се отървете от всички негативни мисли и енергии.

1. С обувка

Напишете името на човека, в когото сте влюбена с червен химикал/маркер върху лист хартия, след което го сгънете и го пъхнете в лявата си обувка. Кажете на глас всичко, което искате този човек да знае и защо желаете да сте заедно. Споделете му най-искрените си желания. Така работите енергично, за да се появите в неговото подсъзнание.

2. Със свещ

За този ритуал е най-добре да използвате червена или розова свещ в зависимост от енергията, която искате да извикате. С червена призовавате енергията на Марс, която се управлява от физическата енергия и сексуалността, докато розовата носи любов от Венера. Запалете свещта и в ума си задайте намерението си. Медитирайте, докато свещта изгори.

3. С кутия

В красива подаръчна кутия сложете снимка на човека, в когото сте влюбена, или листче, на което сте написала какъв мъж желаете да се появи в живота ви. Поставете също ваша снимка или напишете на стените на кутията какво искате да ви се случи в любовен план. Напълнете кутията с предмети, които свързвате с любов: розови листенца, розов кварц, сърчица. Затворете кутията и я сложете на тайно място вкъщи.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама