Този, който ви обича истински, НИКОГА няма да спре да се бори за вас


Този, който ви обича истински, НИКОГА няма да спре да се бори за вас
Снимка: iStock

Любовта е това, което ви вдъхновява да преодолеете всякакви препятствия. Любовта е истинска, искрена и винаги бореща се!

Мъж, който е искрено влюбен, никога няма да спре да се бори за вас и вашата любов.

Мъжете обичат усещането за гонене. Това е част от тяхната природа. За тях всяко нещо в живота придобива голяма стойност, ако се постигне чрез постоянство и упорит труд. Нищо в този живот не става лесно - особено любовта.

Ако един мъж е искрено влюбен във вас, той ще направи всичко възможно, за да ви накара и вие да го обичате. Той със сигурност ще бъде мотивиран от предизвикателството да се бори за вас, да подхранва връзката ви и да спаси любовта ви. Мъжете обичат да вземат нещата в свои ръце, когато става дума за романтични отношения. За тях няма нищо по-непоносимо от това да седнат и да чакат да донесете сърцето си и да им го подарите.

Мъжът винаги ще се грижи активно за влюбената в него жена. Следователно, ако човек не ви дава признаци на внимание, тогава най-вероятно той не изпитва дълбоки чувства към вас. Разбира се, той може да намери куп извинения за нежеланието си да се докаже. Може да се позове на заетостта си. Може да ви каже, че в момента има куп нерешени проблеми. Може да ви намекне и за определени травми в личния си живот, поради които не е в състояние да ви посвети достатъчно време.

И всичко това може да е вярно. Но трябва да знаете, че ако той наистина ви обича, никоя от тези причини няма да има значение за него.

Любовта е това, което ви вдъхновява да преодолеете всякакви препятствия. Следователно, ако той се държи така, сякаш не го интересувате, това означава, че наистина не го интересувате. И това е горчива истина, с която трябва да примирите.

АКО ТОЙ ИСТИНСКИ ВИ ОБИЧА, НЯМА ДА СЕ НАЛАГА ДА ГО МОЛИТЕ ЗА ВНИМАНИЕ

Най-разумното, което можете да направите, е да го пуснете. Той не ви обича и, най-вероятно, никога няма да ви обича. Достойни сте за връзка с човек, който ще ви оцени.

Ако човекът до вас изобщо не полага никакви усилия, за да поддържа връзката ви, тогава заключението е само едно. Колкото и да сте упорити, трябва да се смирите и да приемете факта, че не ви е предопределено да сте заедно. Намерете сили и смелост в себе си, за да дадете на човека онази свобода, от която се нуждае.

Повярвайте, че в крайна сметка ще можете да срещнете този, когото сте чакали толкова дълго. Вярвайте, че със сигурност ще намерите своята любов и това ще се случи, когато най-малко го очаквате. Тогава ще разберете, че това е най-доброто нещо, което ви се е случило.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама