Женските постъпки, които мъжете НИКОГА не прощават


Женските постъпки, които мъжете НИКОГА не прощават
Снимка: iStock

Какво искат мъжете? Въпрос, на който жените все още търсят отговор. В тази статия няма да говорим за това какво искат по-силните половинки, а какво не обичат и никога няма да ви простят, ако направите.

Твърде ревниви сте

Ревността е потвърждение на любовта. Но ако е неоправдана и безразсъдна, тя е способна да убие тази любов, тъй като свидетелства за недоверие, което от своя страна показва липса на уважение.

Преценете сами дали мъжът иска да продължи връзката с вас, ако не можете да му се доверите? Освен това той може да си помисли, че психиката на любимата му е нестабилна, така че да живее с нея под един покрив и, особено, да имат деца, той ще приеме това за опасно. Известно е също, че постоянните упреци, запитванията и тоталният контрол са досадни.

Манипулирате го

Представителите на по-силния пол не могат да издържат това. Разбира се, мъжът по дефиниция е длъжен да направи нещо за любимата си, но не е необходимо да го карате да го направи с помощта на манипулации. По-добре поговорете с него откровено. Мъжете предпочитат открити разговори, отколкото манипулацията.

Критикувате го публично

Умерената критика, както знаете, допринася за развитието на личността. Но обърнете внимание: говорим за критика - сдържана, коректна и градивна. Някои дами често надхвърлят разрешеното и продължават с обвинения и упреци, като дори го правят публично. Може би те вярват, че по този начин ще предизвикат подкрепа или съчувствие сред другите. Всъщност, освен неуважение към тях, те няма да причинят нищо друго.

Пълноценните взаимоотношения не предвиждат "разпит" с външни лица, дори с роднините на човек. Необходимо е да се критикуват и да се правят забележки лице в лице, без злоупотреби и без много нападки. В противен случай мъжът ще остави своята половинка, виждайки в нея не приятел и съюзник, а враг и предател.

ГРЕШНИ НАЧИНИ ЗА СЪБЛАЗНЯВАНЕ НА МЪЖ

Пренебрегвате неговите интереси

Когато една жена се отнася към своя избраник като не толкова важен човек в живота си, бракът е обречен на неуспех. Обикновено непознатите правят това по отношение един на друг, но не и партньорите.

Ако една жена пренебрегне интересите и нуждите на своята половинка, тогава тази половина търси друга жена, която е в състояние да покаже повече топлина. Ето защо, ако продължите да живеете или да се срещате с мъж, когото тайно презирате, помислете дали е необходим такъв съюз. Той е разрушителен и за двете страни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама