Грешни начини за съблазняване на мъж


Грешни начини за съблазняване на мъж
Снимка: iStock/Guliver

Вижте кои са петте най-често срещани грешки, които жените правят, когато се опитват да привлекат вниманието на мъжа, който харесват.

Прекалено много козметика

Фондьотен, хайлайтер, руж фиксираща пудра, удължаване на косата и ноктите - всичко това ще ви помогне да изглеждате страхотно. Особено на селфи. Или само така си мислите. Ако отивате на среща с мъж, който харесвате, по-добре е да използвате минимум декоративна козметика, защото рано или късно избраникът ви ще ви види без грим. И може би ... ще бъде много изненадан (неприятно). В различни проучвания мъжете многократно са признавали, че се страхуват от жени с „маска“ на лицето си и ценят естествената красота. Освен това младите хора се оплакват, че в действителност момичетата изобщо не изглеждат така, както в социалните мрежи и това много ги разочарова.

Говорите за други мъже

Не мислете, че мъжете ще искат да ви спечелят, защото имат огромен брой съперници - по-скоро точно обратното. Според силната половина на човечеството, присъствието на „митични конкуренти“ обезкуражава всяко желание да се бори за вниманието на момичето, което хареса. Защото в тази „борба“, във всеки случай, той няма да може да избегне сравнението и никой не харесва това.

Държите се като дете

Жена, която говори с тънък глас и използва умалителни наставки във всяко изречение, всъщност не привлича мъжете. Повечето момчета все още мечтаят да срещнат сексапилна съблазнителка, а не момиче, което разговаря с тях, сякаш с коте или едногодишно бебе. Мъжете, които искат да срещнат истински партньор и приятел, а не втора майка или дете в женска форма, със сигурност ще се разочароват от подобно поведение.

ТОВА СА КАЧЕСТВАТА НА ЖЕНАТА, КОИТО МЪЖЕТЕ ОБОЖАВАТ

Винаги се съгласявате с него и не показвате характер

Всички искаме да намерим човек с характер, харизма, собствено мнение, който има цели и хобита и прави това, което обича. Не трябва да забравяме, че всички сме различни и трябва да сме обичани и харесвани заедно с нашите плюсове и минуси. Другото не е любов. Именно затова е хубаво да казвате собственото си мнение, а не да се съгласявате с партньора си за всичко, което той казва. Покажете характер- на мъжете им харесва!

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама