3 въпроса, които ще задълбочат връзката ви


3 въпроса, които ще задълбочат връзката ви
Снимка: iStock

Независимо дали току-що започвате да излизате с някого или имате отношения от известно време, понякога се чудите дали това е правилният човек. За щастие, има три въпроса, които можете да му зададете, за да ви помогнат да задълбочите емоционалната си връзка с него.

1. Кое е най-лошото нещо, което един бивш би казал за теб?

Когато опознавате някого, научаването за миналите му връзки може да ви помогне да задълбочите връзката си и да ви даде ценна представа за това кой е той. Така че, след като сте се срещали известно време, го попитайте: "Кое е най-лошото нещо, което бившата ти половинка би казала за теб?". Да видите как реагира и дали поема отговорност е чудесен знак, че човекът, с когото се виждате, ще бъде страхотен партньор. Освен това отваря вратата за по-задълбочен разговор, водещ до по-дълбока връзка с него.

Вижте още: 4 малки начина да разберете дали сте лудо влюбени или просто обсебени

2. Какъв е най-големият ти страх от това да си във връзка?

Ако наистина искате да се опознаете по-добре, попитайте го какво е най-голямото му притеснение, когато става въпрос за връзка. Сега може да се запитате: "Защо това е важно?" Страхът е това, което движи повечето от нас. И справянето с този страх може да доведе до честен и уязвим разговор. Това също ви помага да работите като екип, като ви помага да разрешавате всички проблеми, които можете да имате заедно.

3. Кое е нещото в теб, което хората не забелязват веднага, но ти се иска да го правят?

Искате ли да опознаете по-добре човека, с когото излизате? Попитайте го: "Кажи едно нещо у теб, което хората не забелязват веднага, но ти се иска да го правят?" Чрез това ще започнете да научавате за характеристиките на конкретния мъж. Ще научите какво е важно за него и какви черти цени най-много.

Вижте още: 20 различни начина за целуване, които трябва да опитате поне веднъж

Тези три въпроса може също да ви помогнат да видите колко много общо имате с този човек. Но не забравяйте, че е най-добре да провеждате тези разговори, когато се познавате поне от няколко месеца. Желанието твърде бързо да станете много близки може да го отблъсне и да го накара да се чувства неудобно. Така че, уверете се, че вече сте изградили някакъв вид връзка, преди да зададете тези въпроси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама