4 неща във визията на жената, които най-много отблъскват мъжете


4 неща във визията на жената, които най-много отблъскват мъжете
Снимка: Istock/Guliver

Понякога в прекаленото си желание да се харесаме на силния пол, без да разберем, минаваме границата между естетика и кич. Да, факт е, че мъжете се привличат от добре поддържани жени, но често двата пола имат различни разбирания по темата. Днес ви представяме няколко грешки във визията, които отблъскват мъжете.

Вижте още: 5 навика на жените, които отблъскват мъжете

1. Лак за коса

Ние жените смятаме, че косата ни трябва да е перфектно загладена, все едно сме част от кралския двор. Истината е, че мъжете харесват много повече естествено падаща коса. Лакът, който винаги сме мислили, че е нашето скрито оръжие, се оказва, че за господата не е никак скрито, а си е само оръжие, което убива привлекателния ни вид в техните очи. Особено неприятно е, когато партньорът ви се опита да прекара ръка през косата ви, но пръстите му останат забити в добре бетонираната ви прическа.

2. Молив за устни

Трябва да го забравите - или мъжа, или молива! В анкета 90 процента от мъжете отговарят, че най-отблъскващо във визията на една жена е моливът за устни. Смятат го за демоде и адски натрапващ. Ако все пак държите видимо да контурирате устните си, трябва да потърсите партньор сред останалите 10 процента.

3. Пошло облекло

Много къси панталонки, поли и рокли - не биха върнали жена облечена с тях, но ѝ не биха я взели за по-сериозни отношения. За мъжете подобно облекло говори за лесна плячка и макар да се заглеждат в жени с подобна визия, не биха искали такъв тип дама за спътница в живота. 

4. Фон дьо тен

Най-големият кошмар за мъжете е онази черта между врата и лицето, която се получава, когато не сме избрали точния цвят фон дьо тен. Също така не харесват, когато той е в големи количества по лицето ни, защото имат постоянното усещане, че ако ни прегърнат, лицето ни ще се отпечата по дрехата им. Анкетираните мъже споделят, че несъвършенствата по лицето на една жена не са отблъскващи, докато по тях не се сложи няколко тона грим.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама