5 навика на жените, които отблъскват мъжете


5 навика на жените, които отблъскват мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Често жените мислят, че за да задържат един мъж до себе си е достатъчно да са красиви и секси, а оттам нататък могат да издевателстват над него, както си искат. 

Вижте още: 10 сватбени рекорда, които няма да повярвате, че са истина

Това е най-голямата грешка на нежния пол! А примерите са много. Дори когато надникнем в личния живот на звездите от Холивуд, където най-сексапилните актриси често биват зарязани заради скромната детегледачка.

Днес ви представяме 5-те навика на жените, които мъжете най-много мразят.

1. Да обсъждате по телефона личния ви живот с приятелката си 

Повечето жени имат лошия навик, каквото и да се случи у дома, да се обадят на най-добрата си приятелка и веднага да го разкажат, при това в присъствието на партньора им. Това кара мъжете да гледат на вас като на семейния шериф, който върви с радиостанция в ръката и съобщава всяка ваша грешка на колегата си. Според мъжете това е абсолютно предателство и вкарване на трети човек в отношенията ви.

2. Постоянно натякване на грешки от миналото

Мъжкият мозък работи доста по-рационално от женския. Според него, каквото и да се е случило в миналото, щом сте простили и сте заедно, значи проблемът е решен. Всякакво натякване на грешки от миналото ги напряга и започват да гледат на вас като на досадната учителка от училище. Разберете - просто дават на късо.

3. Не ги оставяте да взимат решения

Цял живот родителите им са ги учили, че са мъже, че трябва да са отговорни и да взимат решения и изведнъж се събират с властна жена, която разбива на пух и прах всички убеждения, с които са израстнали. Това ги кара да губят достойнството си, а когато един мъж загуби него, не се завира в ъгъла да плаче, а търси друга жена, която да му го върне. Както се разбра по-горе, мъжете са РАЦИОНАЛНИ.

4. Да сте твърде драматична и депресирана

Да, мъжете обичат да виждат, че сте ранима и нежна, че имате нужда от тяхната закрила, но когато твърде много засилите драматизма, те просто се плашат. Ако често плачете и викате, те не знаят как да реагират и се чувстват ужасно безпомощни. Ето тогава спокойната усмихната "бавачка" става техният пристан на спасение...

5. Да говорите за бившия си

Да, той е на ясно, че не е първият мъж в живота ви, но като малко дете ще се радва, когато му казвате, че е единственият и получите трайна амнезия за тези преди него. Не си мислете, че сладникави разкази какво сте правила преди него ще го накарат да ревнува. В такива случаи при мъжете се отключва Едиповият комплекс. Та той е оставил любимата си майка, за която е бил единствен, за да бъде с вас, а сега разбира, че можете да обичате друг освен него. Повярвайте - ще си потърси нова, но не майка, а жена, която да му носи усещането, че е единствен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама