7 неща, които жените забелязват, когато си избират съпруг


7 неща, които жените забелязват, когато си избират съпруг
Снимка: iStock

Нека си го признаем - има мъже, с които просто излизате, но има и такива, за които знаете, че са подходящи за брак. Такива, на които можете да имате доверие и да разчитате. Мъже, които могат да бъдат съпрузи. Ето и 7 неща, на които жените всъщност обръщат внимание, когато избират човека, с когото искат да прекарат остатъка от живота си.

1. Кариерата на мъжа има голямо значение, но не всичко са пари

Ето истината: мъжете с успешна кариера са много по-склонни да бъдат добри съпрузи, отколкото тези, които са мързеливи лентяи. Защо? Тъй като ще има по-малко стрес от финансови проблеми помежду ви. Освен това добрата кариера показва, че мъжът има цели, амбиции и може да се грижи за семейство.

2. Мъжът трябва да има ясен план за бъдещето

Мъдрите жени няма да се омъжат за мъж, който иска нещо съвсем различно в живота. Като се има предвид това, някои дами ще се опитат да убедят половинките си да променят и преосмислят избора си, но това почти никога не приключва добре. Едно е сигурно - жените държат съпругът им да има ясен план за бъдещето, в който те заемат главна роля.

3. Важно е да имат сходни характери

Има много господа, наистина много, които са необвързани или са категоризирани като "само гадже", тъй като характерът им не струва. Ако сте мъж, който иска дълга връзка и брак, вече имате хубава кариера и изглеждате прилично, то има големи шансове да сте сами заради личността ви или пък защото не влагате усилия да намерите "Единствената".

4. Той трябва да е емоционално стабилен

Има причина мъжете, които имат репутация на нестабилни, да не се справят добре във връзките. Никоя уважаваща себе си жена със сериозни намерения не би се занимавала с такъв тип. Ако един мъж има очевидни проблеми с гнева, например, повечето дами ще се отдръпнат от него.

5. Представителността също е фактор

Не само мъжете избират съпругата си спрямо това дали биха я запознали с майка си. Същото важи и за нежния пол. Има много случаи, когато жените излизат с мъже, но не се омъжвват за тях, тъй като знаят, че родителите и приятелите им няма да ги одобрят.

6. Отношението и характерът винаги са важни

Толкова е изтощително да имате отношения с човек, който постоянно е тъжен, ядосан или огорчен. Жените искат да имат връзка с някой, на когото могат да разчитат, да бъде честен и отговорен. Това е една от причините господа, които имат по-весел характер, да печелят повече женско внимание, дори ако външният им вид не е толкова атрактивен.

7. Добрият външен вид има значение, но със сигурност не е най-важен

Да, много жени искат да имат до себе си привлекателен мъж. Знаете ли защо? Тъй като привличането има значение - ако той не ви харесва физически, ще ви бъде по-трудно да продължите напред. Но, както много пъти сигурно сте чували, физическата красота е нещо субективно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама