Трите фактора, които определят дали един мъж е готов да стане съпруг


Трите фактора, които определят дали един мъж е готов да стане съпруг
Снимка: iStock/Guliver

Представата за брак на мъжете и жените се различава и то доста.  Докато дамите си мечтаят да се видят облечени в бяло, с пръстен на ръката, мъжете често се плашат от това, поне в началото. А ето и кои са трите фактора, които определят дали един мъж вече е готов да бъде съпруг:

Възрастта

Може да ви звучи банално, но що се отнася до мъжете, възрастта играе важна роля за много неща в живота им. Когато са по-млади, представителите на силния пол все още не се чувстват достатъчно готови да се обвържат до такава степен с една жена, че да сключат брак. Това не значи, че нямат чувства към нея, просто предпочитат да си изживеят младите години по друг начин.

Вижте още: Ето как чрез езика на тялото да разберете, че той си пада по вас

Неговото ниво на зрялост

Нивото на зрялост може да е най-разочароващият фактор, защото понякога трябва да минат години или десетилетия, докато мъжете достигнат истинска зрялост — след това изведнъж да я придобият. Което обяснява техните категорични решения в даден момента от живота им, че са готови да се обвържат само с една жена.

Вярата му, че може да подобри нечий живот

Внимателните, емпатични мъже често си задават този въпрос, когато срещнат романтичен партньор: "Как мога да направя живота ѝ по-добър, отколкото е сега?". Ако отговорът е "Вероятно не мога", тогава няма сделка. Тези мъже няма да се оженят, докато не са в състояние да направят реална промяна в нечий живот. За тях е важно не само да ви направят по-щастливи, но и да ви променят към по-добро.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама