Писмо до всички момичета, които си мислеха, че вече ще са омъжени


Писмо до всички момичета, които си мислеха, че вече ще са омъжени
Снимка: iStock

Наближаваме онова време от годината, когато новини за годежи и всички онези снимки от типа „Казах ДА“ започват да заливат социалните медии. Няма да е лесно за някои от вас, които са желали и копнеели за страхотни партньори и съпрузи от много време. Особено, ако сте смятали, че вече ще сте омъжени. Разбирам ви...

Ако сте неомъжена жена, която чете това в момента, искам да знаете, че има много други жени в същото положение - значими, умни, успешни, красиви отвътре и отвън. Вероятно неведнъж сте се борили с някои страхове и несигурности и сте се чудили: „Какво не ми е наред, защо винаги е някой друг?“ „Кога ще дойде моят ред?“, „Направих всичко, което трябваше“.

Вижте още: Аз съм това, което избирам да бъде сега

Честно казано, вероятно абсолютно заслужавате да живеете живота на мечтите си с човек, който боготвори земята, по която ходите. Имате всички страхотни качества и черти, за да бъдете страхотен партньор, приятел, булка и съпруга. И познайте какво? Може би още не ви е дошло времето. И това също е добре. Може би любовта все пак ще ви намери, но няма да бъде свързана с това да бъдете нечия съпруга, а това несъмнено ще е вълнуващо за изследване.

Приемете, че не е изключено да гледате как най-добрата ви приятелка сияе с този лъскав пръстен и искрено да се радвате за нея, въпреки че се разпадате отвътре. Ще трябва да се усмихвате за снимки, да се веселите на сватбени тържества и момински партита, защото вашите близки, които предприемат тази стъпка в живота си, се нуждаят от вашата любов и подкрепа.

Затова облечете най-хубавата си рокля, усмихнете се широко и си прекарайте страхотно! Бъдете честни със себе си и се изправете пред собствените си чувства на ревност, завист, тъга и гняв заради това, че не получавате това, което искате. Да, партньорството и бракът не са краят на всичко и никога не бива да са самоцел, но е важно да бъдете честни и откровени относно чувствата си по отношение на това къде се намирате.

Не се пренебрегвайте, не се сравнявайте с другите и не потъвайте в самосъжаление! Погледнете добре живота си в момента и оценете всичко, което сте постигнали и ще продължите да правите. Вие също сте оценени, ценени и обичани, макар и без годежен пръстен. Все още заслужавате щастлив край и красиво начало. Така че облечете най-хубавата си рокля, сложете най-скъпото си червило и го изтанцувайте тоя живот!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама