Анонимно писмо на едно момиче, което намери сили да напусне човека, който не я оцени


Анонимно писмо на едно момиче, което намери сили да напусне човека, който не я оцени
Снимка: iStock

Повечето жени ще разпознаят себе си в тази емоционална изповед. Основният апел е, че всички момичета заслужават от партньора си внимание, любов и вярност. За някои момичето, писало това писмо, ще изглежда странно, но за други тези думи ще послужат като стимул да променят живота си към по-добро.

Защо жените изоставят мъжете?

„Искате ли да знаете защо отидох при друг мъж? Защото той беше в състояние да ми даде нещо, което никога не съм получавал от човека, когото обичах преди. Той е нежен с мен, не прави нищо свръхестествено, но до него се чувствам спокойна и защитена.

Той казва, че съм красива, дори когато знам, че не изглеждам толкова добре. Той казва, че аз съм най-важното нещо в живота му. Никога не съм чувала нещо подобно от теб. Той никога не ме отблъсква, оставяйки синини по ръцете ми. Той обича тялото ми и всичките му недостатъци само защото са мои. Той не ми казва, че съм дебела и че трябва да отслабна. До него никога не се чувствам недостойна - нито по отношение на външния вид, нито по отношение на характера си.

Най-красивото нещо в живота е да видиш как се усмихва любимият ти човек

Той винаги ме подкрепя в това, което искам. Той не ме критикува за работата ми и ме насърчава да продължа напред, да работя върху моето развитие.

Той е много мил с мен. Когато поисках същото отношение от твоя страна, ти ми отговори, че искам твърде много. От устните му никога не съм чувала нещо подобно.

Той ми задава въпроси и искрено проявява интерес към моя живот, желания и амбиции. Няма да ме събуди в три сутринта, защото се е върнал пиян за пореден път. Той защитава съня ми, но ти никога не го направи.

Най-често срещаните грешки в отношенията между партньорите

Мога да хвана ръката му на улицата или в магазина, а той няма да се изнерви от желанието ми да бъда по-близо до него.

Не знам защо живеех с теб толкова дълго. Може би търсех внимание. Може би очаквах един ден да ми кажеш, че ме обичаш и цениш. Изгубих твърде много време, надявайки се на невъзможното. И това е само по моя вина.

ПОНЯКОГА ЕДИН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЦЕЛИЯ ВИ ЖИВОТ

Направих грешка, позволявайки си да мисля, че отношението ти към мен е нормално и приемливо. Винаги съм убеждавала себе си, че не съм достойна за теб, защото ти ми го повтаряше непрекъснато.

Това писмо е за теб. Никога не ме оставяш да говоря и затова искам да ти напиша как се чувствах през всички тези години. Щастлива съм, че успях да прекъсна този порочен кръг и да престана да бъда зависима от теб. Благодарна съм на съдбата, че успях да намеря сили да си тръгна от теб.

Най-красивото нещо в света е да прегърнете хората, които обичате

Сега вече имам човек до себе си, който ме обича и цени. Благодарна съм за това!

Искам да кажа на всички вас, които четете това писмо- оценявайте какво имате! Ако до вас стои човек, който е мил и разбиращ, не го изпускайте!

Погрижете се един за друг и бъдете щастливи!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама