10 неща, които трябва да знаете, преди да излезете на среща с Телец


10 неща, които трябва да знаете, преди да излезете на среща с Телец
Снимка: iStock

Ако представител на зодия Телец е влязъл във вашето полезрение, има няколко неща, които е хубаво да знаете, преди да излезете на среща с него.

1. Това е най-очевидното нещо за Телеца, но трябва да го вземете на сериозно: късмет е да променят мнението си. Те знаят какво искат и са наясно, че техният аргумент е по-добър от вашия. Телците са хора, които трябва да бъдат обичани такива, каквито са, а не да променят вашата представа за перфектен партньор.

Вижте още: 3 брутални истини, които трябва да знаете за зодия Телец

2. Телецът е един от най-лоялните и надеждни партньори, които можете да имате на своя страна. След като ви изберат (и винаги те правят избора), ще ви изберат за цял живот. Винаги ще пазят гърба ви и яростно ще ви защитават от другите.

3. Телецът ще бъде един от най-добрите любовници в живота ви. Те са чувствени и романтични - обичат да са близо до любимия си и да прекарват часове, глезейки ви с докосвания.

4. От своите партньори хората от зодия Телец се нуждаят от пълна честност и доверие. Ако загубите доверието им, връзката вероятно ще приключи.

5. Телците могат да бъдат мързеливи. Бъдете готови за много уикенди, в които поръчвате храна за вкъщи и ядете в леглото.

6. Телецът е най-щастлив, когато е заобиколен от тесен социален кръг от приятели и семейство, добра храна, напитки и добър разговор.

7. Добрата храна е пътят към сърцето на Телеца. Партньорът ви ще бъде щастлив, ако го заведете на обилен обяд или му сготвите вкусна вечеря.

Вижте още: Най-добрите сексуални партньори за Телец са от тези зодии

8. Хората, родени под знака на Телеца, имат дебела кожа, така че обидите не ги притесняват - но това също означава, че не улавят намеци. Ако искате нещо от тях, кажете им директно.

9. Предпочитат рутината пред приключенията. Те ще искат едни и същи ястия, ресторанти, туристически дестинации и сексуални позиции отново и отново, вместо да опитват нещо ново всеки път.

10. Това са едни от най-добрите партньори за цял живот в зодиака. Те са любящи, лоялни, надеждни, интелигентни и самодостатъчни. Ако започнете връзка с Телец, не забравяйте да запомните каква голяма късметлийка сте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама