3 брутални истини, които трябва да знаете за зодия Телец


3 брутални истини, които трябва да знаете за зодия Телец
Снимка: Pexels

Телците са известни с практичността си, изглеждат като много стабилни хора, които търсят логика във всяко събитие и рядко се поддават на емоциите. Но какво се крие зад видимо уравновесения им характер?

Вижте още: Любовният живот на тези 4 зодии излиза от дупка през май 2023

Днес ви представяме 3 брутални истини, които трябва да знаете за тази зодия:

 1. Заклети егоисти

Това е една от най-себичните зодии, която искрено вярва, че светът се върти не просто около нея, а заради нея. Любовта е на първо място в живота им, но имайте предвид, че тази зодия развива силни чувства основно към парите и комфорта. Те са готови във всеки един момент да жертват партньора си в името на личното им щастие

2. Невротици

Те рядко показват чувства и изглеждат така, сякаш нищо не може да им повлияе, но истината е, че тези хора не просто се ядосват, а са истински невротици. За тях е много по-страшно, ако си позволите да бръкнете в чекмеджето с джаджите им, отколкото, ако например им изневерите. 

Вижте още: Ето кои двойки зодии имат най-щастлив брак

3. Мързеливи

Да, те изглеждат изключително работливи, но истината е, че проявяват това си качество само когато са сигурни, че то ще бъде осребрено. Ако ги накарате да свършат някаква работа у дома, те ще отлагат и ще си измислят толкова много причини, за да не я направят, че накрая просто ще ви се наложи вие да си я свършите.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама